Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σταθερά ανοδική πορεία για τον Γιώργο Νίτσα και την "Ανάπτυξη Τώρα"


Οι τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Βασίλη Γιάπρου από τη διεκδίκηση του δήμου Πρέβεζας σήκωσε συζητήσεις αλλά και "απελευθέρωσε" κόσμο, που βρήκε πρόσφορο έδαφος στον συνδυασμό "Ανάπτυξη Τώρα" και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα.


Μία δημοτική παράταξη που συνεχίζει δυναμικά να ανακοινώνει πρόσωπα υποψήφιους που χαίρουν εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας. 

Ο λόγος για μία έτοιμη πολιτική πρόταση που γνωρίζει τα του δήμου, έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιο και το διευρύνει συνεχώς. Η πολιτική πρόταση του συνδυασμού "Ανάπτυξη Τώρα" του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα και των συνεργατών του, δεν περνούν απαρατήρητα από τα κόμματα που βλέπουν μια πολιτική δυναμική σε νικηφόρα πορεία. 

Η δημοτική παράταξη "Ανάπτυξη Τώρα" έχει πετύχει να έχει στις τάξεις της προσωπικότητες από όλους σχεδόν τους κομματικούς χώρους και να πορεύεται με δυναμική, έχοντας σοβαρά πλεονεκτήματα και ένα από αυτά είναι η απήχηση στους νέους ανθρώπους. 

Η κοινωνική διαστρωμάτωση της δημοτικής παράταξης Πρέβεζας "Ανάπτυξη Τώρα" είναι από τα υγιή προτερήματά της καθώς συναντώνται άτομα από διαφορετικούς χώρους εργασίας, με ένα κοινό όραμα, την πραγματική ανάπτυξη του τόπου. 

Ο Γιώργος Νίτσας είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας που παρακινεί τους νέους ανθρώπους να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Πρόκειται για ένα πολιτικό στοίχημα του Γιώργου Νίτσα, να ενεργοποιήσει τη νέα γενιά, για  να μπορεί να αποφασίζει αυτή για τον τόπο της, να αποφασίζει αυτή για το μέλλον της. 

1 σχόλιο:

  1. μακάρι αν και Όλοι άλλα λένε άλλα κάνουν εύχομαι αυτήν την φορά να έχουμε έναν δυναμικό δήμαρχο να βάλει τα πράγματα στην θέση τους γιατί έχουμε ξεφύγει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή