Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018

Νικήτρια η Πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην Colina της Χιλής

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε μια πολύ δύσκολη μάχη στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων που φιλοξενείται στην πόλη Colina της Χιλής, πετυχαίνοντας τη νίκη έπειτα από 2 σετ που πλησίασαν τις 2,5 ώρες σε διάρκεια.
Η Παπαμιχαήλ επιβλήθηκε της Nathaly Kurata με 7-6 (5), 7-6 (4) σε έναν αγώνα που απέφυγε το 3ο σετ, αλλά χρειάστηκε 2 ώρες και 23 λεπτά μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Βραζιλιάνας τενίστριας.
Στο 1ο σετ η 25χρονη Ελληνίδα απώλεσε ένα προβάδισμα με 3-0 και με 4-1, αλλά στο 2ο ήταν η Kurata εκείνη που ξεκίνησε με break μπροστά - και μάλιστα διπλό break, για το υπέρ της 3-0. Η Δέσποινα κέρδισε 4 games στη σειρά και προηγήθηκε με 4-3, για να πάρει τελικά κι αυτό το σετ στο tie-break, με 7-4.
Στον 2ο γύρο του δυνατού χωμάτινου Futures της Χιλής, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Shilin Xu, No. 3 στο ταμπλό και Νο. 271 στην παγκόσμια κατάταξη.
Η Παπαμιχαήλ θα συνεχίσει και στο διπλό την προσπάθειά της, καθώς τη Δευτέρα κέρδισε μαζί με την Ολλανδέζα Rosalie Van Der Hoek τις Fernanda Brito και Camila Giangreco Campiz, με 2-6, 6-3, 10-7. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Χιλιανή Barbara Gatica και τη Βραζιλιάνα Rebeca Pereira.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου