Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018

Νικήτρια η Πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην Colina της Χιλής

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε μια πολύ δύσκολη μάχη στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων που φιλοξενείται στην πόλη Colina της Χιλής, πετυχαίνοντας τη νίκη έπειτα από 2 σετ που πλησίασαν τις 2,5 ώρες σε διάρκεια.
Η Παπαμιχαήλ επιβλήθηκε της Nathaly Kurata με 7-6 (5), 7-6 (4) σε έναν αγώνα που απέφυγε το 3ο σετ, αλλά χρειάστηκε 2 ώρες και 23 λεπτά μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Βραζιλιάνας τενίστριας.
Στο 1ο σετ η 25χρονη Ελληνίδα απώλεσε ένα προβάδισμα με 3-0 και με 4-1, αλλά στο 2ο ήταν η Kurata εκείνη που ξεκίνησε με break μπροστά - και μάλιστα διπλό break, για το υπέρ της 3-0. Η Δέσποινα κέρδισε 4 games στη σειρά και προηγήθηκε με 4-3, για να πάρει τελικά κι αυτό το σετ στο tie-break, με 7-4.
Στον 2ο γύρο του δυνατού χωμάτινου Futures της Χιλής, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Shilin Xu, No. 3 στο ταμπλό και Νο. 271 στην παγκόσμια κατάταξη.
Η Παπαμιχαήλ θα συνεχίσει και στο διπλό την προσπάθειά της, καθώς τη Δευτέρα κέρδισε μαζί με την Ολλανδέζα Rosalie Van Der Hoek τις Fernanda Brito και Camila Giangreco Campiz, με 2-6, 6-3, 10-7. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Χιλιανή Barbara Gatica και τη Βραζιλιάνα Rebeca Pereira.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου