Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2018

«Με Νέο Μαγνητικό Τομογράφο Εξοπλίστηκε το Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε.»



Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,     
                                                   
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  πως, στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού μας εξοπλισμού, ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση  του νέου υπερσύγχρονου Μαγνητικού μας Τομογράφου SYMPHONY TIM 1,5 T – 18 CHANNELS QUANTUM της SIEMENS, στο Ιατρικό Διαγνωστικό μας Εργαστήριο.

Ο SYMPHONY TIM (Τotal Imaging Matrix) είναι ένας υπερσύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος έντασης μαγνητικού πεδίου 1.5Τ με πρωτοποριακή -επαναστατική - ανοιχτή σχεδίαση, εξοπλισμένος με υψηλά βαθμιδωτά πηνία (gradients) για την λεπτομερή απεικόνιση όλων των ανατομικών περιοχών του σώματος.  Διαθέτει μεγάλη ταχύτητα εκτέλεσης εξετάσεων, καθώς και άριστη ποιότητα εικόνας.


Πρόκειται για μία νέα γενιά μαγνητικών τομογράφων, που χαρακτηρίζεται για τη φιλικότητά τους προς τον ασθενή καθώς και προς το χρήστη.

Οι ασθενείς αισθάνονται άνετα και χαλαρά κατά τη διάρκεια της εξέτασης λόγω του εξαιρετικά μικρού μήκους του (short bore). Απολαμβάνουν τον ανοικτό - φωτεινό του σχεδιασμό, καθώς και την άνεση των ελαφρών του πηνίων. Η διάρκεια της εξέτασης είναι μικρότερη έως και 75% όπως επίσης λιγότερες είναι και οι επανατοποθετήσεις  των ασθενών.


Η τράπεζα ασθενούς χαμηλώνει έως 45cm, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση σε παιδιά, ηλικιωμένους, και παχύσαρκους ασθενείς. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης του ασθενούς με τα πόδια πρώτα για μεγάλη ποικιλία εξετάσεων. Το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος ασθενούς έχει αυξηθεί στα 200Kgr ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί και η εσωτερική διάμετρος του Μαγνήτη.

Η δύναμη των 1.5Tesla συνδυάζεται με την πολυδιαυλική τεχνολογία RF καθώς και με πλήρη σειρά εφαρμογών διευκολύνοντας έτσι τα πιο υψηλά επίπεδα διαγνωστικής απεικόνισης.
                                                           
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε                            ΠΡΕΒΕΖΑ   05 – 12 -2018.                                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου