Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη


Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, Η ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας σας προσκαλεί σε εκδήλωση/ομιλία με θέμα «Επικαιρότητα των Ημερών και Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις» με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας κύριο Μανώλη Κεφαλογιάννη το Σάββατο 19/01/19 και ώρα 12:00 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Πρέβεζας «ΟΑΣΗ».

Μόνο που ο ίδιος ο Ευρωβουλευτής, όταν είχε επισκεφτεί την Πρέβεζα τον Απρίλιο του 2014, ως τότε υποψήφιος Ευρωβουλευτής, είχαν ακουστεί πράματα και θάματα !!!

Έτσι, με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του κ.Κεφαλογιάννη, το PrevezaBest, φρεσκάρει τη μνήμη των παλαιότερων αλλά και γνωστοποιεί στους νεότερους τι είχε πει τότε από την Πρέβεζα και συγκεκριμένα, από τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, ο κ.Κεφαλογιάννης, πλαισιωμένος από τον τότε Βουλευτή κ.Τσουμάνη, καθώς και τον τότε Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ.Ντάκουλα. 

Η ατάκα που είχε ξεχωρίσει από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ήταν πως "Μπορεί η Ήπειρος να γίνει το Silicon Valley της Ευρώπης"...

Από τότε, το 2014, ο κ.Κεφαλογιάννης, ήρθε ξανά στην Πρέβεζα πέρυσι στην πολιτική εκδήλωση του νυν Βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη. 

Η αυριανή επίσκεψη του Ευρωβουλευτή έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ που όλα τα στελέχη της έχουν πάρει εντολή να οργώσουν την Ελλάδα...

Πάντως, δεν πιστεύουμε πως στην αυριανή πολιτική εκδήλωση ο Ευρωβουλευτής θα ξεστομίσει κάτι βαρύγδουπο ανάλογο του "Μπορεί η Ήπειρος να γίνει το Silicon Valley της Ευρώπης" όπως είχε πράξει σαν υποψήφιος Ευρωβουλευτής, αλλά θα περιοριστεί στις κομματικές γραμμές. 

Να υπενθυμίσουμε και ένα σχετικό βίντεο του 2014 από την επίσκεψη Κεφαλογιάννη, πριν την συνέντευξη στα γραφεία της ΝΟΔΕ το οποίο πραγματικά αξίζει να το δείτε...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου