Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μανώλης Κεφαλογιάννης "Το όραμά μας είναι να καταφέρουμε το πιο φτωχό παιδί στο πιο απομακρυσμένο βουνό της Ηπείρου, να ικανοποιήσει όλες τις φιλοδοξίες του"


Σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πρέβεζας, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου ΟΑΣΗ, ο Ευρωβουλευτής του κόμματος της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης με θέμα ομιλίας «Επικαιρότητα των Ημερών και Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις» .

Ο κ.Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε εκτενώς στην συμφωνία των Πρεσπών αλλά και στους κινδύνους σε περίπτωση κύρωσης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς όπως ανέφερε, αυτό θα είναι μια απόφαση αμετάκλητη που δεν θα μπορέσει η επόμενη κυβέρνηση να αναιρέσει. 


"Το όραμά μας είναι να καταφέρουμε το πιο φτωχό παιδί στο πιο απομακρυσμένο βουνό της Ηπείρου στο πιο μικρό νησί των Ιονίων να μπορεί μέσα σε μια γενιά να ικανοποιήσει όλες τις φιλοδοξίες, από το να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέχρι να γίνει Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης, αυτός είναι ο στόχος μας. Τη μάχη των ιδεών το 70 και το 80' τη χάσαμε, θα πρέπει όμως να τη κερδίσουμε στο πολιτικό και στο ιστορικό επίπεδο, γιατί οι δικές μας ιδέες είναι αυτές που διαχρονικά δικαιώθηκαν. Δεν ποινικοποιούμε καμιά άλλη ιδεολογία. Δεν θέλουμε την Ελλάδα να διχαστεί, θέλουμε εθνική συναίνεση. Στα εθνικά θέματα η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη. Το 2019 είναι έτος εκλογών, έχουμε τέσσερις εκλογές και θέλουμε τέσσερις νίκες, θέλουμε περήφανη νίκη με αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές, θέλουμε σπουδαία και καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές και θέλουμε νίκη στις περιφερειακές και στις δημοτικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα. Το να αποτύχουμε δεν είναι πια επιλογή", τόνισε μεταξύ άλλων, ο Ευρωβουλευτής ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης από την Πρέβεζα.


Τον Μανώλη Κεφαλογιάννη προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, κ.Σωτήρης Πάτσης, ο οποίος στο τέλος της εκδήλωσης δώρισε στον κ.Κεφαλογιάννη μια εικόνα του πολιούχου της Πρέβεζας, Αγίου Χαραλάμπους, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν, ο γραμματέας οργανωτικού, κ.Ευαγγέλου, ο τοπικός βουλευτής, Στέργιος Γιαννάκης καθώς και το μέλος της Π.Ε. Gianluca Ματσίρας. 







Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης, Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας,ο αντιδήμαρχος Π.Σαραμπασίνας, ο πρώην Βουλευτής, Δ.Τσουμάνης ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Περικλής Βασιλάκης, ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ, Δημήτρης Παππάς, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νίκος Τζίμας, υποψήφιοι Δήμαρχοι, Γεωργάκος, Νίτσας, Σπυράκος, ο πρώην Δήμαρχος Ζηρού, Δ.Γιολδάσης, ο Βασίλειος Γιάπρος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη, φίλοι του κόμματος κ.α.













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου