Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019

Διαψεύδει ο Συλλόγος Παργινών Αθήνας, συκοφαντικό δημοσίευμα για δήθεν κράξιμο στον Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα



Στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Παργινών Αθήνας είχε δώσει το παρών, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πάργας κ.Αντώνης Νάστας, ο οποίος μάλιστα στην εκδήλωση είχε πραγματοποιήσει ομιλία αναφέροντας δράσεις για την Δ.Ε. Πάργας, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά, δείτε ΕΔΩ

Λίγες όμως μέρες αργότερα τοπικό σάιτ της περιοχής του Καναλακίου, ανήρτησε δημοσίευμα με τίτλο "Άγριο «κράξιμο» από τον Σύλλογο Παργινών Αθήνας στο Αντώνη Νάστα για την Κατάντια του Δήμου Πάργας"!! στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονταν πως ..."O πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Βέργος άσκησε σκληρή κριτική στον παρευρισκόμενο Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα, για έλλειψη ενδιαφέροντος για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τον πρώην Καπποδιστριακό Δήμο Πάργας και κύρια αφορούν την μη υλοποίηση υποσχέσεων του, τη μη δημιουργία υποδομών για την υποδοχή τουριστών, για τα ζητήματα καθαριότητας και γενικά για έλλειψη σχεδίου για την δημιουργία προϋποθέσεων επίλυσης προβλημάτων και περαιτέρω ανάπτυξης αλλά και την ελλειπή τουριστική προβολή της Πάργας, της πλέον τουριστικής περιοχής της Ηπείρου".

Τα ανωτέρω τα οποία δημοσιεύτηκαν όπως αναφέρουμε σε σάιτ της περιοχής του Καναλακίου, διαψεύδει με ανακοίνωση του, ο ίδιος ο Σύλλογος Παργινών Αθήνας, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως "το ανωτέρω άρθρο περιγράφει συμπεριφορές που ουδόλως έλαβαν χώρα, σαφώς απέχουν από την άριστη και σημαντική εκδήλωση μας" καθώς επίσης "Για οιαδήποτε μελλοντική αναφορά που αλλοιώνει πραγματικά γεγονότα, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση του κύρους και της αξιοπιστίας μας".

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του συλλόγου Παργίνων Αθήνας, με την οποία διαψεύδει το δήθεν κράξιμο του Δήμαρχου, Αντώνη Νάστα, έτσι όπως ήθελε το συγκεκριμένο μέσο να παρουσιάσει, το οποίο πιστεύουμε πως έπεσε θύμα παραπλάνησης ανθρώπων οι οποίοι με δόλιους τρόπους προσπαθούν να ρίξουν λάσπη σε προσωπικότητες σπιλώνοντας υπολήψεις...

Η ανακοίνωση του συλλόγου Παργινών Αθήνας αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Δήμαρχος, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και παραβρέθηκε στην σχετική εκδήλωση η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και στην οποία προσκαλούνται χωρίς εξαιρέσεις οι εκάστοτε Αρχές του τόπου. Το ΔΣ του Συλλόγου, εγώ με την ιδιότητα του Προέδρου και τα παριστάμενα μέλη μας, διακατεχόμενοι από την έμφυτη αντίληψη φιλοξενίας, ουδέποτε θα εκμεταλλευόμασταν την οιαδήποτε παρουσία εκπροσώπου της Δημοτικής ή άλλης Αρχής για να τον κράξουμε και μάλιστα άγρια κατά τον ανώνυμο συντάκτη του ως άνω άρθρου.

Το γεγονός ότι αποτελεί θεσμική μας υποχρέωση να ενδιαφερόμαστε για τα ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την αγαπημένη μας Πάργα, δεν σημαίνει ότι θα απόσχουμε από την προβολή αιτημάτων και άσκηση κριτικής, τα οποία όμως πρέπει να υποβάλλονται αρμοδίως και συντεταγμένα, όταν και όποτε χρειάζεται.


Εν προκειμένω, είναι προφανές ότι το ανωτέρω άρθρο περιγράφει συμπεριφορές που ουδόλως έλαβαν χώρα, σαφώς απέχουν από την άριστη και σημαντική εκδήλωση μας, ενώ θέλουμε να πιστεύουμε ότι στηρίζεται είτε σε λάθος πληροφόρηση, είτε σε λάθος εκτιμήσεις και δεν εντάσσεται σε οιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας, θα παραμείνει πιστός στις αρχές και το έργο του και κυρίως στην προάσπιση των συμφερόντων της πόλης μας. Για οιαδήποτε μελλοντική αναφορά που αλλοιώνει πραγματικά γεγονότα, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση του κύρους και της αξιοπιστίας μας.

Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου