Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσία των μελών του ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, έκοψε τη Βασιλόπιτα


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Πρέβεζας, παρουσία πολλών μελών του, έκοψε  τη Βασιλόπιτα το βράδυ του Σαββάτου 19/1 στην αίθουσα τελετών του ξενοδοχείου Dioni στην Πρέβεζα. 

Στην ετήσια αυτή εκδήλωση του συνδέσμου, τη Βασιλόπιτα έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως κ Πρεβέζης, κ.Χρυσόστομος, ο οποίος χτύπησε το καμπανάκι στους δύο βουλευτές του Νομού με αφορμή την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, 









"Τι μπορεί να γίνει μετά από 20,30, 40 ή 50 χρόνια, τι παραδίδουμε στην πατρίδα, εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω τους δύο βουλευτές που παρίστανται και εκπροσωπούν τον Νομό, κύριους, Μπάρκα και Γιαννάκη να το σκεφτούν πολλές φορές και να σκεφτούν τι συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια συμφωνία τόνισε μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ.Παναγιώτης Κιούλιας ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε:



"Ας κάνουμε λοιπόν την αρχή με την νέα χρονιά και ως έφεδροι αξιωματικοί και με σταθερά βήματα, ρεαλισμό, σύνεση, αισιοδοξία, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να αντικαταστήσουμε την απογοήτευση με την ελπίδα. Επιπλέον, να προσπαθήσουμε με όσα ψυχικά αποθέματα διαθέτει ο καθένας απο εμάς να δώσουμε σε όλους γύρω μας, μέσω της αλληλεγγύης το δικαίωμα της αξιοπρέπειας.Τέλος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ.Κιούλας ευχαρίστησε την σύζυγο του κ.Πόπη Παππά για την βοήθεια που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στην πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων". 



Την ζεστή και φιλόξενη αυτή εκδήλωση, μεταξύ άλλων τίμησαν οι Βουλευτές του Νομού, κ.Μπάρκας, Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Μπαίλης, ο πρώην Βουλευτής κ.Τσουμάνης, ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ, Δημήτρης Παππάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, (μέλη του συνδέσμου), εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πολλά άλλα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων.

Τυχερός της βραδιάς ο οποίος κέρδισε το φλουρί (και αντιστοιχούσε σε μια ασημένια εικόνα της Παναγίας) ο έφεδρος ανθυπολοχαγός, κ.Σπύρος Σουλιώτης.  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική ειδικά για την περίσταση που είχε φροντίσει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Πρέβεζας. 






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου