Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Σ.Γιαννάκη κατά το μήνα Ιανουάριο



Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης, στα πλαίσια της μηνιαίας ενημέρωσής του προς τους πολίτες για τη δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιεί: α) Ομιλίες στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, β) Ερωτήσεις και γ) Αναφορές  που κατέθεσε κατά το μήνα Ιανουάριο του 2019.


Συγκεκριμένα:

Α) ΟΜΙΛΙΕΣ:
1. Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων  κατά τη συζήτηση επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών: «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών» (Συμφωνία Πρεσπών).
Β) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Την με αρ. πρωτ. 4845/14-01-2019 προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με θέμα: «Συμμετοχή στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας (ΕΣΚ).
2.Την με αρ. πρωτ. 4891/16-01-2019 προς τον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας, με θέμα: «Μέλλον Στρατιωτικού Α/Δ Ακτίου».
3. Την με αρ. πρωτ. 5100/29-01-2019 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Τεράστιες οι ευθύνες των Υπουργών Υγείας για τα πλαστά πτυχία του Διοικητή του Γ.Ν. Νίκαιας».
Γ) ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
1.  Την με ημερομηνία 30/01/2019 προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κα ΄Ολγα Γεροβασίλη, με αφορμή επιστολή της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, με θέμα: «Αίτημα για ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας με προσωπικό».

Από το Γραφείο Τύπου                                                             
του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης
κ. Στέργιου Γιαννάκη.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου