Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στην τελετή έναρξης του Καρναβαλιού από το Καρναβαλικό Κομιτάτο


Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9/2, η επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο στο χώρο του μικρού πάρκινγκ .

Το πρόγραμμα της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού από το Καρναβαλικό Κομιτάτο κατά σειρά εμφάνισης περιελάμβανε 1. CARNIVAL (χορευτικό από 7 σχολές χορού και τα "Κρόταλα" να συνοδεύουν), 2. Κρόταλα (Εντυπωσιακοί μουσικοί από την Άρτα) 3. Θεατρικά σκετς από τον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά. 4. Κρόταλα και Pa Bailar (Με Φαίη Σουίδα). 5. Α.Γ.Σ. "ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ" (Βάσω Ζαντραβέλη). 6. Fitness Studio (Σπυριδούλα Σιάση). 7. DANCE FLAME (Όλγα Παλάντζα) 8. χορευτικά από τον Πολιτιστικό σύλλογο "Νικόπολη" 9. Πρόγραμμα από τη σχολή χορού STEP UP 10. Χωροχώρος Έκφραση (Μαριέττα Γκούμα). 11. Υπαίθριο Αποκριάτικο Πάρτυ με μουσική από τον DJ του Κομιτάτου Κώστα Προβατά. 

Και επίσημα πλέον πρώτη μεγάλη Αποκριάτικη γιορτή για την Ήπειρο και την Πρέβεζα, είναι γεγονός.



Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Σπύρος Πλέουρας, ενώ, το παρών μεταξύ άλλων, έδωσε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον Ν.Πρέβεζας, Κων/νος Κωνής. Στην τελετή έναρξης του Καρναβαλιού συνέδραμε ο δήμος Πρέβεζας.


Δείτε το φωτογραφικό υλικό έτσι όπως το κατέγραψε το PrevezaBest.





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου