Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσία πολλών επισήμων η κοπή της Βασιλόπιτας της Αερολέσχης Πρέβεζας


Η Αερολέσχη Πρέβεζας..ένωσε τους υποψηφίους !!

Παρουσία πολλών επισήμων, μελών και φίλων, η Αερολέσχη Πρέβεζας το βράδυ της Δευτέρας 11/2 έκοψε την βασιλόπιτα στο καλό και ποιοτικό κατάστημα της παραλίας  "Προφίλ". 






Την όμορφη και συνάμα λιτή αυτή εκδήλωση, άνοιξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Γιάννης Φίλος, όπου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έδωσε τον λόγο στον Αντιπρόεδρο κ.Νίκο Σαμπράκο ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε τα πεπραγμένα της αερολέσχης της περσινής χρονιάς, έκανε σύντομη παρουσίαση για τις δραστηριότητες, ενώ κατέθεσε και ορισμένες σκέψεις για τον προγραμματισμό από πλευράς συμμετοχών σε αγώνες για το 2019. 




Η αθλητική δραστηριότητα της Αερολέσχης Πρέβεζας έχει να κάνει με την γενική αεροπορία που αφορά αεροπλάνα έως 5.705 κιλών, αερομοντελισμό κ.α. Επίσης, ο κ.Σαμπράκος αναφέρθηκε στους αγώνες που συμμετείχε η αερολέσχη το 2018 καθώς και στις σημαντικές διακρίσεις που κατάφερε στους αγώνες αυτούς. 



Το σωματείο από το 2013 συμμετέχει ανελλιπώς στις αθλητικές διοργανώσεις της Πανελλήνιας ομοσπονδίας με συνεχείς και σημαντικές διακρίσεις, τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ.Νίκος Σαμπράκος,ο οποίος δεν παρέλειψε να ζητήσει την συνδρομή -στήριξη Δήμου και Περιφέρειας για διάφορες δράσεις της Αερολέσχης. 

Έπειτα, ο π.Συμεών ευλόγησε και έκοψε την πίτα. 





Μάλιστα, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος, κ.Σαραμπασίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου ο οποίος δήλωσε παρών με δρομολογημένα έργα που αφορούν την Αερολέσχη Πρέβεζας καθώς και ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, κ.Στέργιος Γιαννάκης. 




Τώρα, όσον αφορά αυτούς οι οποίοι παραβρέθηκαν, πέραν τους φίλους και τα μέλη της Αερολέσχης, η εκδήλωση έγινε αφορμή για συνάντηση αρκετών υποψηφίων αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου. 

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής ΝΔ ΝΠρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Χρ.Μπαίλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παύλος Σαραμπασίνας (μέλος αερολέσχης), ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Αναγνώστου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Νίκος Γεωργάκος, Γιώργος Νίτσας και Ευκλείδης Φονταράς ο οποίος είναι στο Δ.Σ. της Αερολέσχης, ο Χρήστος Ματσίρας ο οποίος κατα πληροφορίες θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλ.Καχριμάνη, καθώς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μπαίλη, Τάκης Γαλανός (όπου έχει περάσει και από την αεροπορία.. κοινώς αεροπόρος)



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου