Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιώργος Ζάψας " Θα απαιτήσουμε πράγματα για την Πρέβεζα", "Η διοίκηση Καχριμάνη ανακάλυψε την υπόλοιπη περιφέρεια προεκλογικά"


Καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" η οποία μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στη 1 από το Ράδιο Πρέβεζα, ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης "Κοινό των Ηπειρωτών", Γιώργος Ζάψας.

Αναφερόμενος στους τρεις νυν περιφερειακούς συμβούλους της Συμμαχίας Ηπειρωτών, ο κ.Ζάψας ανέφερε πως "Με στεναχωρεί που δεν θα έχουν την ευκαιρία μιας νέας υποψηφιότητας με το "Κοινό των Ηπειρωτών" και το λέω αυτό διότι εκ των πραγμάτων η επιλογή του ΚΙΝΑΛ ακύρωσε την όποια υποψηφιότητά τους, αυτή είναι η πραγματικότητα, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Ζάψας. 

"Είναι αλήθεια, η Διοίκηση Καχριμάνη,  ανακάλυψε την υπόλοιπη περιφέρεια ( Πρέβεζα, Άρτα, Θεσπρωτία) προεκλογικά, τον τελευταίο χρόνο και ανακάλυψε την περιφέρεια της περιφέρειας επειδή βλέπει τις εκλογές "μπροστά".. 

"Μας ενδιαφέρουν τα μεγάλα ζητήματα της Ηπείρου"

Έπειτα, ο κ.Ζάψας αναφέρθηκε σε προτάσεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της παράταξης που ηγείται έτσι ώστε να δοθούν λύσεις σε κομβικής σημασίας ζητήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά θα απαιτήσουμε πράγματα για την Πρέβεζα.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου