Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραπολιτικό - Δύο συναντήσεις με φόντο τα δημοτικά, η μία ναυάγησε η άλλη πέτυχε !


Καλά ε, μιλάμε για έντονο παραπολιτικό παρασκήνιο, το οποίο βεβαίως αποκλειστικά σας το παρουσιάζει το PrevezaBest .

Δύο συναντήσεις ήταν προγραμματισμένες σήμερα με φόντα τις δημαρχιακές εκλογές...η μία δεν έγινε ποτέ (ναυάγησε), η άλλη πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα όπου μάλιστα έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις !

Η πρώτη επρόκειτο να γίνει απόψε στις 6 το απόγευμα μεταξύ τριών υποψηφίων προκειμένου να υπάρξει κοινή συμπόρευση ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα επιχειρούνταν από το άτομο το οποίο ανέλαβε σχετικά να οργανώσει, έπειτα εκ των άνωθεν την εντολή. Η συνάντηση όμως δεν έγινε ποτέ, παρά τις αγαθές προσπάθειες του, αφού ένας εκ των τριών δήλωσε πως δεν επιθυμεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον έναν εκ των δυο υπολοίπων...Για την άδοξη αυτή εξέλιξη έχει ενημερωθεί και ο οξυδερκής γραμματέας...

Τώρα, μία ώρα αργότερα, στις 7 δηλαδή το απόγευμα, αντίθετα από το πρώτο ναυάγιο, έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Margarona Royal η συνάντηση 30 και πλέον υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και άμεσων συνεργατών της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" υπό την παρουσία του επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου, Γιώργου Νίτσα.

Μάλιστα εκεί, ο Γιώργος Νίτσας σύστησε στους παρευρισκόμενους τόσο τον υπεύθυνο του προεκλογικού αγώνα της παράταξης (άτομο έκπληξη!!) όσο και τους δύο ανθρώπους που έχουν αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη της παράταξης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάλογες συγκεντρώσεις από πλευράς της "Ανάπτυξης Τώρα" είναι προγραμματισμένες στις Δ.Ε., Λούρου και Ζαλόγγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου