Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν πτώσεις δέντρων - Προσοχή στους οδηγούς



Επί ποδός βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest,  η Π.Υ. Πρέβεζας λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή.


Συγκεκριμένα, οι ισχυροί άνεμοι μέχρι στιγμής προκάλεσαν σε δύο περιπτώσεις την πτώση δέντρων στην Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας τόσο στο ύψος του Μύτικα όσο και στο ύψος της Γέφυρας της Δέσπως, όπου έχουν αναλάβει άντρες της Πυροσβεστικής με την συνδρομή μηχανήματος του Δήμου (Δ.Ε.Ζαλόγγου) άνοιξε ο δρόμος. Επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της περιοχής Κώστας Ματέρης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οχήματα της υπηρεσίας μεταβαίνουν σε δύο συμβάντα πυρκαγιών σε λασκάρα και Φλάμπουρα.

Στους οδηγούς των οχημάτων συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή. 

Επίσης, από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας εκδόθηκε και δελτίο τύπου για αναγγελία θυελλωδών ανέμων το οποίο αναφέρει τα εξής:

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ενημερώνει ότι  σύμφωνα με την Αναγγελία θυελλωδών ανέμων που εκδόθηκε σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ   23  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2019 και ώρα   0400 UTC από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέπονται  για το Βόρειο  Ιόνιο  από 23/06 τουλάχιστον μέχρι 23/16 UTC ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 7 ή 8 και από  23/14 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ  8 ή 9  BF.

Παράλληλα, συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν  εργασίες και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των θυελλωδών ανέμων.
ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου