Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε ποιους έχει απαντήσει ο Ε.Συγκούνας και συνεχίζουν να ζητούν απαντήσεις....


Εντύπωση προκάλεσε στο PrevezaBest  η υπογραφή κάποιων δημοτικών συμβούλων που ζητούν την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης το λιμάνι.

Επειδή το PrevezaBest δεν είναι κανενός παπαγαλάκι, καθώς επίσης  δεν είναι από τα μέσα που περνάνε αμάσητα πόσο μάλλον ασχολίαστα ανακοινώσεις - δελτία τύπου. Έτσι, σχετικά με την ανακοίνωση των δεκατριών δημοτικών συμβούλων που ζητούν την σύγκληση του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα συζήτησης το λιμάνι έχουμε να καταθέσουμε τα εξής:

Απ'όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Πρόεδρος του ΔΛΤ, κ.Συγκούνας έχει απαντήσει σε κάποιους από τους υπογράφοντες δημοτικούς συμβούλους της παρακάτω επιστολής. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, την επιστολή υπογράφει η κ.Καζάκου στην οποία ο κ.Συγκούνας έχει δις απαντήσει, όπως επίσης έχει απαντήσει στην Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία δημοτικοί σύμβουλοι της οποίας επίσης υπογράφουν, ενώ, σε μας τουλάχιστον δεν μας προκαλεί εντύπωση ότι το σχετικό θέμα υπογράφει- η οποία μάλιστα επικοινώνησε και με κάποιος δημοτικούς συμβούλους για να τεθεί το ζήτημα - και η Στέλλα Βαρτελάτου εκλεγμένη με την παράταξη Μπαίλη, η οποία είναι η μοναδική που απάντησε με άκομψο τρόπο - κατά τη δική μας κρίση - κάτω από το email παραίτησης του Ε.Συγκούνα. Προφανώς, η κ.Βαρτελάτου αποτελεί  -όπως αναφέραμε και χθες - ξένο σώμα για την δημοτική αρχή  αφού μετρημένες στα δάχτυλα ήταν οι φορές που κόσμησε με την παρουσία της, τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου..

Άλλωστε, ο κ.Συγκούνας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όταν εκ νέου επανήλθε η κ.Καζάκου για ζητήματα του Λιμανιού, ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε πως για τα ζητήματα αυτά έχει απαντήσει και πως αν δεν ικανοποιούνται από τις απαντήσεις που έχει δώσει...ο ίδιος..αυτές έχει να δώσει, επίσης, έκανε λόγο για εκβιαστικού τύπου απαντήσεις...Με τους υπογράφοντες να κάνουν λόγο για ασάφεια και όχι ξεκάθαρες απαντήσεις. Να θυμίσουμε πως δύο μέρες πριν, η ΑΣΥΠ ζήτησε το ίδιο ακριβώς πράγμα, να συζητηθούν δηλαδή θέματα που αφορούν το λιμάνι στο Δ.Σ. χωρίς χρονικά όρια.

Την παρακάτω επιστολή, δεν υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, κύριοι Κατσιπανέλης και Φραγκούλης, οι οποίοι έχουν κρατήσει αποστάσεις από την δημοτική αρχή, πλην όμως, διατηρούν μια έντιμη στάση ανεξάρτητα αν θα συνεχίσουν με την παράταξη Μπαίλη στις εκλογές. 

Η επιστολή των 13 δημοτικών συμβούλων η οποία στο PrevezaBest, στάλθηκε με μεγάλη καθυστέρηση και έπειτα από παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου, Σταύρου Αμάραντου, καθότι ο αποστολέας "παρέλειψε", όπως τάχα δήθεν δικαιολογήθηκε (να είχαμε να λέγαμε..), αναφέρει τα εξής:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού
Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Κορωναίο

Κύριε Πρόεδρε έχοντας υπ’ όψιν:
1)   το άρθρο 3 παράγρ.3δ του καταστατικού λειτουργίας του Δημοτ. Συμβουλίου,
2) τις συζητήσεις, ενημερώσεις, ερωτήσεις, σχετικά με το Εμπορικό και το Τουριστικό λιμάνι στα τελευταία Δημοτ. Συμβούλια και
3)την επιτακτική ανάγκη σύγκλησης του Δημοτ. Συμβουλίου, όπως την αποτυπώνουν σε σχετική επιστολή τους οι λιμενεργάτες και όλοι οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι
    Ζητούμε:
Την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με τακτικό και μοναδικό θέμα: Ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το λιμάνι, εμπορικό, τουριστικό, αλιευτικό, την παραλία, αλλά και όσα σχετικά εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ως αρμόδιου φορέα εκμετάλλευσης και διαχείρισης, διότι ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα σαφείς απαντήσεις και σε αρκετά θέματα καμία απάντηση.

Οι αιτούντες Δημοτικοί Σύμβουλοι
Αμάραντος Σταύρος
Βαρτελάτου Στυλιανή
Καζάκου Παρθενία
Καλλίνικος Διονύσιος
Κατέρης Κωνσταντίνος
Κλάπας Μιλτιάδης
Κωστούλας Βασίλειος
Κώτσης Δημήτριος
Νίτσας Γεώργιος
Παπαδιώτης Γεώργιος
Ροπόκης Ευάγγελος
Σπυράκος Ιωσήφ
Τσόγκα Ελένη


Πρέβεζα, 15/2/2019

1 σχόλιο:

  1. Για να καταλάβετε πόσο ανεπιθύμητη ήμουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ανατρέψτε στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην επιλογή Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπου το ονόματα των συμβούλων ομαδοποιούνται ανά παράταξη και το δικό μου βρίσκεται στο τέλος. Τελος παντων , θελω να πω ότι υπήρξα ανεπιθύμητη πριν ξεκινήσω να ασκώ δημόσιο έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή