Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σήκωσε το γάντι ο Νίκος Γωργάκος


Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Μπαρκούζου στο Ράδιο Πρέβεζα 93.0, ήταν σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος, κ.Νίκος Γεωργάκος.

Ο Νίκος Γεωργάκος με διάφορες ατάκες του σήκωσε το γάντι προς πάσα κατεύθυνση για διάφορα ζητήματα του δήμου εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαίου.

Μάλιστα, ο ίδιος άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του Γιώργου Νίτσα επίσης υποψήφιος δήμαρχος, τον οποίον δίχως να ονοματίζει, τόνισε πως "Εγώ είμαι χρόνια στην ΝΔ, όχι σαν κάποιους άλλους που μπήκαν πρόσφατα και φυσικά είναι καλοδεχούμενοι"

"Έχουμε μαζί μας τον "αφρό" από πλευράς υποψήφιων δημοτικών συμβούλων", 

Ενώ, σε σχετική ερώτηση περί στήριξης της ΝΔ για τον Δήμο Πρέβεζας, ο κ.Γεωργάκος έκανε λόγο για χρίσμα λέγοντας πως "Αν έχουμε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας αυτό θα ήταν ότι καλύτερο", ο κ.Γεωργάκος συνέχισε λέγοντας πως τους θέλω όλους μαζί μου, ανεξαρτήτου κόμματος φτάνει να μην είναι ακραίοι.., γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί σε όλο το εύρος του Δήμου Πρέβεζας, σκοπό μας είναι η βελτίωση της ποιότητας των πολιτών, όλοι οι φορείς να καθίσουμε σε ένα τραπέζι για το καλό του τόπου, αυτό λοιπόν έως τώρα δεν το έχω δει να συμβαίνει...

Η Απλή αναλογική θέλει συνεργασίες, τα άτομα που θα έχω δίπλα μου θα αγαπουν την πόλη. Αυτοί που εκλεγούν και αυτοί που δεν θα εκλεγούν θα έχουν λόγο στο Δήμο, όλους μα όλους θα τους έχω δίπλα μου. Αναλυτικά για τις δράσεις και τις προτάσεις μας θα παρουσιαστούν στο πρόγραμμα μας με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, κάποιοι ρίχνουν λάσπη ότι τάχα ο νίκος Γεωργάκος δεν θα κατέβει, δεν θα είναι υποψήφιος, θα έρθει η αλλαγή στην καθημερινότητα και ξέρουμε πως θα το κάνουμε, δήλωσε μεταξύ άλλων με νόημα ο κ.Γεωργάκος.

Στην συνέχεια της συνέντευξης έκανε λόγο για προεκλογικά έργα, ασφαλτοστρώσεις κτλ.. 

Υπαρχουν μελέτες οι οποίες δεν θα πρέπει να μείνουν στα συρτάρια, μίλησε για παιδικές χαρές, παρκα καθώς και για οικοπεδα πρασίνου τα οποία δεν εχουν αποζημιωθεί ακομα, "εμείς εχουμε το όραμα, έχουμε τη δυναμη και καθε μήνα θα κανουμε απολογισμό,  έχει γίνει μέχρι τώρα απολογισμός στον δήμο συγκεκριμένων πραγμάτων; ρώτησε με σαφή ρητορικό τρόπο ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Γεωργάκος. 

Σημ...Για να δούμε, ο Γιώργος Νίτσας και Θεόφιλος Σπυράκος υποψήφιοι από τον κεντροδεξιό χώρο, θα σηκώσουν και αυτοί το γάντι...;;;

2 σχόλια:

  1. Μην το πολυπερηφανευεσε ότι είσαι από τους παλιούς...
    Από αυτούς θέλουμε να ξεμπλέξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κυριος Νίτσας κεντροδεξιός ? Καποιο λαθος πρεπει να κανετε ! Το χρισμα απο το ΠΑΣΟΚ
    διεκδικουσε ολα αυτα τα χρονια αν δεν κανω λαθος , που φυσικα δεν κανω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή