Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραπολιτικό - Συνάντηση στενού συνεργάτη Κυρ.Μητσοτάκη με Γιώργο Νίτσα


Το παραπολιτικό ρεπορτάζ "τρέχει" και βεβαίως, το PrevezaBest  για ακόμη μία φορά αποκλειστικά σας το παρουσιάζει από την πρώτη γραμμή..

Σύμφωνα με πηγές, όχι μυστική, αλλά δημόσια συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Νίτσας με το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, πρώην Βουλευτή Αιτ/νίας, εκ νέου υποψήφιου βουλευτή και σύμβουλο επιχειρηματικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σπήλιο Λιβανό. 

Η συνάντηση των δύο ανδρών υπό την παρουσία συνεργατών του κ.Νίτσα, έγινε σε φιλικό επίπεδο, και κράτησε για αρκετή ώρα. Να σημειωθεί ότι από το τραπέζι όπου βρίσκονταν πέρασαν αρκετοί επιχειρηματίες της πόλης, αυτοδιοικητικοί και κομματικά στελέχη, που άδραξαν την ευκαιρία της ιδιωτικής επίσκεψης του Σπήλιου Λιβανού και είχαν σύντομες συνομιλίες μαζί του.

Ν'αναφέρουμε πως ο Γιώργος Νίτσας και η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη "Ανάπτυξη Τώρα" απαρτίζεται από ανθρώπους που η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να συνεννοηθεί σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στο επιχειρείν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Νίτσα, επιβεβαίωσε το γεγονός της συνάντησης του με τον Σπήλιο Λιβανό, πλην όμως ανέφερε πως επρόκειτο για μια ιδιωτική - φιλική επίσκεψη από πλευράς του κ.Λιβανού, ενώ, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περαιτέρω επ αυτού. 

Να υπενθυμίσουμε, πως η ΝΔ για τον Δήμο Πρέβεζας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν έχει δώσει χρίσμα - στήριξη σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο. Εξάλλου, δια στόματος Κυριάκου Μητσοτακη στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, τα "χρίσματα" τα δίνει η κοινωνία και όχι τα κόμματα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου