Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με έρεισμα στον κεντροαριστερό χώρο ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κων/νος Κωνής


Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν.Πρέβεζας, Κωνσταντίνος Κωνής, φαίνεται πως διαψεύδει ακόμη και ορισμένους οι οποίοι είχαν ειρωνευτεί αυτή την υποψηφιότητα λόγω ότι ο ίδιος έχει ως βάση την Αθήνα.


Όπως, όμως είχε δηλώσει στην ραδιοφωνική εκπομπή ΄'Ολα στον Αέρα" από το Ράδιο Πρέβεζα και στον Χρήστο Ανεμοζάλη, αμέσως μετά την Πίτα του Ηπειρώτη, ο κ.Κωνής υπέβαλλε την παραίτηση του από την θέση του αντιπροέδρου της Πανηπειρωτικής - για να μην έχει καμία σχέση η κορυφαία οργάνωση των Ηπειρωτών - με την υποψηφιότητα του αλλά θα άφηνε την Αθήνα και θα έρχονταν μόνιμα στην Πρέβεζα, πράγμα που έγινε. 

Έτσι, ο κ.Κωνής, δίχως να έχουν προκηρυχθεί εκλογές, βρίσκεται σε ετοιμότητα, δεν σταματά να επισκέπτεται διάφορες περιοχές του Νομού και να συναντιέται καθημερινά με τους πολίτες. Άλλωστε, είναι από τις περιπτώσεις των ατόμων που είναι συμπαθής όχι μόνο στον πολιτικό χώρο στον οποίον ανήκουν και αυτό προφανώς είναι στα πολύ θετικά όχι μόνο για την δική του υποψηφιότητα αλλά για το ίδιο το ΚΙΝΑΛ εν όψει των Εθνικών εκλογών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου