Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2019

Κλειστοί οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΣΤΑΘΜΟΊ ΛΟΥΡΟΥ & ΖΗΡΟΥ από τις 15.00 έως τις 07.30 το πρωί


Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας οι Αστυνομικοί Σταθμοί Λούρου και Ζηρού ο οποίοι καλύπτουν Αστυνομικά μεγάλη περιφέρεια του Νόμου Πρέβεζας θα λειτουργούν πλέον μόνο πρωινές ώρες (07.30 έως 15.30).


Ανάστατη η τοπική κοινωνία αναζητά λύση και άρση της ανωτέρω απόφασης η οποία θεωρείται από πολλούς πολίτες ότι υποβαθμίζει τα Δημοτικά Διαμερίσματα και ειδικότερα του Λούρου και της Ν. Σαμψούντας (Αστυνομεύεται από τον Α. Σ. Λούρου) στις οποίες υπάρχουν καταυλισμοί ΡΟΜΑ με μεγάλη παραβατικότητα. 

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι τονίζουν ''περιμένουμε τις αντιδράσεις του Δημάρχου Κ. Μπαίλη και των Βουλευτών της περιφέρειας μας. Υποβάθμισαν τα Αστυνομικά Τμήματα σε Αστυνομικούς Σταθμούς με ελάχιστο προσωπικό, τώρα με τη νέα αυτή απόφαση περιμένουμε την εγκληματικότητα στα ίδια μας τα σπίτια. 
Θεωρούμε απαράδεκτο τόσα Δημοτικά Διαμερίσματα και τόσο μακριά από την Πρέβεζα να Αστυνομεύονται από μια και μόνο περιπολία. 
Περιμένουμε τους άρχοντες της τοπικής κοινωνίας να πάρουν άμεσα θέση και όχι μονο να αποτρέψουν το οριστικό ή μερικό πλέον κλείσιμο των Αστυνομικων Σταθμών, αλλά να τους ενισχύσουν κιόλας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου