Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Που αποσκοπούσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Καρδιάς μας ;


Δύο μήνες απομένουν περίπου έως ότου φτάσουμε στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στον Δήμο Πρέβεζας τα κόμματα που στηρίζουν ανοιχτά τους υποψήφιους Δημάρχους, είναι το ΚΚΕ και ο Σύριζα, τους Σταύρο Αμάραντο και Ευκλείδη Φονταρά αντίστοιχα. Πολύς όμως ντόρος γίνεται για την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία στήριξη και ούτε αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο, αφήνοντας τους πολίτες να επιλέξουν αυτόν τον οποίον θεωρούν καταλληλότερο, όπως άλλωστε έχει εκφραστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Συγκεκριμένα τώρα, τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, τον είδαμε το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας να υποδέχεται την Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Αλήθεια με ποια ιδιότητα παραβρέθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας ; Ήταν καλεσμένος ; ή αυτόκλητος παρατρεχάμενος ; Επιδιώκει ακόμη το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία ; 

Η μήπως η παρουσία του ήταν στα πλαίσια των εντυπώσεων που ο ίδιος με διαφόρους τρόπους προσπαθεί να πείσει πως έχει μαζί του την Νέα Δημοκρατία ; για την Νέα Δημοκρατία πάντως δεν φαίνεται να είναι ο υποψήφιος της καρδιάς της, αν άλλωστε ήταν, θα είχαν εκφραστεί επισήμως, όπως συνέβη στον γειτονικό δήμο Λευκάδας..

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου