Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Λεωνίδας Αργυρός στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»


Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του γνωστού Πρεβεζάνου από τις ποιοτικές ραδιοφωνικές παραγωγές του στο RADIO PREVEZA Λεωνίδα Αργυρού.

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της πρωινής συνάντησης συνεργασίας που είχε στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, ως προς την ανάπτυξη της θεματικής της διεύρυνσης των διεθνών σχέσεων και συνεργασιών του Δήμου μας με Δήμους και πέραν των κρατών της Ε.Ε. (με έμφαση στις εκτός χώρες της Ε.Ε. στις Η.Π.Α, τη Ρωσία και την Κίνα) πεδίο του τομέα «Ανάπτυξη» στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού, (δείτε στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα www.dimoskardiasmas.gr) πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του καθηγητή ξένων γλωσσών και ραδιοφωνικού παραγωγού κ. Λεωνίδα Αργυρού.
Η υποψηφιότητα ενός ακόμα ικανού και κοσμοπολίτη Πρεβεζάνου που χαρακτηρίζεται από την πλούσια παιδεία του και τη γενική πολιτιστική αλλά και γεωπολιτική – γεωστρατηγική κουλτούρα σε συνδυασμό με την πρωταθλητική του δραστηριότητα σε ένα πολύ δυναμικό και μοντέρνο άθλημα, όπως το POWERLIFTING, στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», ενδυναμώνει κατά πολύ το ήδη δυναμικό και εκλεκτό ψηφοδέλτιο που το κοσμούν συμπολίτες μας με παιδεία, γνώσεις έτοιμοι να σηκώσουν το τεράστιο βάρος της αποστολής της αναδόμησης και της ανάπτυξης του Δήμου μας ως μία καλά δομημένη ομάδα συνεργασίας και σύγχρονης παραγωγικής διακυβέρνηση όπως απαιτεί ο «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».
Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» Κ. Λεωνίδας Αργυρός δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:
«Από την πολυετή μου εμπειρία είτε εργασιακή είτε και σε επίπεδο φοίτησης στο εξωτερικό καθώς και το πάθος μου για τη μουσική έχω διαπιστώσει τη απόλυτη δύναμη που έχουν δύο έννοιες χαρακτηριστικές του ελληνικού και όχι μόνο πολιτισμού. Αρμονία και ισορροπία ! Μόνο που η αρμονία και η ισορροπία δεν χαρακτηρίζουν, για πάνω από δεκαετία, τη Δημοτική μας πραγματικότητα, όπου με συνεχή «φάλτσα» αλλά και «ανισόρροπες» καταστάσεις καθημερινής τρέλας στη μη αξιοποίηση της τεράστιας δυναμικής που έχει ο τόπος μας οδηγούν σε διοικητική παραφωνία με αποτέλεσμα τη γενική κοινωνική μη συμφωνία. Είτε από τα επαγγελματικά μου projects που έχω φέρει εις πέρας (σε εκπαιδευτικό και πολιτιστικό επίπεδο) είτε όμως και από την αθλητική μου ενασχόληση αλλά και με την πολυετή μου μελέτη σε θέματα γεωπολιτικής – γεωστρατηγικής έχω μάθει ότι με σκληρή προετοιμασία, πειθαρχία και πάνω από όλα με στρατηγικό σχέδιο της βέλτιστης αξιοποίησης κάθε δυναμικής να σηκώνω το βάρος κάθε πρόκλησης και αποστολής! Από την πρώτη στιγμή  βρέθηκα συνειδητά και εγώ μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο  «κάτω από τη μπάρα» ώστε να «σηκώσουμε» μαζί με την εξαιρετική ομάδα του Συνδυασμού μας, τη Νίκη των Δημοτών και το βάρος της ευθύνης για το αύριο που ο «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» οφείλει να προσφέρει στα παιδιά μας.»
Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ. Λεωνίδα Αργυρό στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!
Ο κ. Λεωνίδας Αργυρός γεννήθηκε στο Δήμο Πρέβεζας όπου ζει και εργάζεται ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός ξένων γλωσσών, ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και ως DJ. Είναι νυμφευμένος με την επίσης Πρεβεζάνα, τη φιλόλογο Κατερίνα Σκαμνά με την οποία έχουνε αποκτήσει τον πεντάχρονο Νικόλα. Είναι γιός των Νικόλαου Αργυρού και της Λούλας Αργυρού. Στα σχολικά μου χρόνια πήγε στο 2ο Δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Πρέβεζας από όπου και πήρε το απολυτήριο το 1987. Για αρκετά έτη έζησε, σπούδασε αλλά και εργάστηκε στην Ιταλία. Διετέλεσε υπάλληλος της ΛΓ ΕΚΠΑ Πρέβεζας – Άρτας όπου και ανέπτυξε και ολοκλήρωσε το μεταφραστικό project των δύο αρχαιολογικών μουσείων σε Πρέβεζα και Άρτα, έργο το οποίο παραμένει και ως σήμερα.  Έχει επίσης επιτελέσει υπεύθυνος σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε μεγάλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κατά τη διαμονή του στη Ρώμη. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά και Ιταλικά. Επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή μουσικής ιστορικής διαδρομής με έμφαση στη JAZZ και ROCK στο RADIO PREVEZA 93 FM. Ανέκαθεν ασχολείται εντατικά και σε αγωνιστικό επίπεδο με σημαντικές διακρίσεις (ακόμα και στο εξωτερικό) στο άθλημα του POWERLIFTING. Τέλος για αρκετά έτη η γεωστρατηγική και η γεωπολιτική αποτελούν αντικείμενο προσωπικής έρευνας και ενασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου