Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στράτος Ιωάννου, διαθέτοντας πείρα και γνώση !



Πολλοί είναι εκείνοι που θα κατέλθουν στις περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.


Τώρα, με τον νέο εκλογικό νόμο, και οι αντιπεριφερειάρχες συμμετέχουν στις εκλογές με Σταυρό και όχι ως επικεφαλής στον υποψήφιο Περιφερειάρχη που πρόσκεινται. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Στράτος Ιωάννου, συνεχίζει, όπως είναι λογικό, στο πλευρό του Αλ.Καχριμάνη και μάλιστα θα διεκδικήσει την εκλογή του περιφερειακού συμβούλου με σταυρό. 

Ο Στράτος Ιωάννου, καθόλη τη διάρκεια της θητείας στο τιμόνι της Π.Ε. Πρέβεζας δρομολόγησε πολλά πράγματα αρκετά εκ των οποίων αποτελούσαν πάγια αιτήματα της κοινωνίας, αλλά ξεκίνησε νέα κομβικής σημασίας ζητήματα όπως για παράδειγμα, τις πολιτιστικές διαδρομές στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου, την νέα είσοδο της πόλης στην Αρχαία Νικόπολη, το κάστρο του Αγίου Ανδρέα κ.α. (Πιο αναλυτικά επί των έργων θα αναφερθούμε σε νεότερες αναρτήσεις). 

Επί των ημερών του, δόθηκε μεγάλη σημασία στην ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προιόντος και τα αποτελέσματα ήταν απτά. 

Στην αυτοδιοίκηση ο ίδιος έχει μπει λαικιστή χορτάτος, κάτι που κάνει την προσφορά του στα κοινά να είναι ανιδιοτελής ..Δίχως να έχει κανείς να του προσάψει κάτι επί προσωπικού και δη για μεροληψία, κανόνας ήταν και παραμένει η ίση μεταχείριση με γνώμονα την βελτίωση ποιότητας ζωής των πολιτών…

Κι όμως, ενώ, βρισκόμαστε 2,5 μήνες πριν τις εκλογές, συνυποψήφιοί του κυνηγούν τον «σταυρό» ο  ίδιος εργάζεται για πράγματα που έχει ξεκινήσει με σκοπό να τα παραδώσει είτε τελειωμένα, είτε δρομολογημένα. Και φυσικά σε περίπτωση επανεκλογής, θα συνεχίσει αυτά που ο ίδιος μόχθησε να επιτύχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου