Στο πλαίσιο μάλιστα της αποψινής της ανοιχτής εκδήλωσης της ΔΗΜΤΟ Πάργας στο Καναλάκι, η κ.Βόζεμπεργκ παραχώρησε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας. Την κ.Βόζεμπεργκ συνόδευαν ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νίκος Τζίμας, ο πρώην Βουλευτής και καλός της φίλος, Δημ. Τσουμάνης, μέλη και φίλοι της ΝΔ καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Γεωργάκος.
Στα γραφεία της ΝΟΔΕ, ο Πρόεδρος κ. Τζίμας προλογίζοντας ανέφερε: Έχουμε την ξεχωριστή και χαρά και τιμή να έχουμε σήμερα μαζί μας ένα από τα πιο αγαπητά στελέχη της παράταξής μας την ικανότατη ευρωβουλευτή μας την γνωστή και έγκριτη δικηγόρο κ.Ελίζα Βόζεμπεργκ. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να εξάρω την πρωτοβουλία της ΔΗΜΤΟ Πάργας του κόμματος μας όπου είχε την διάθεση να την προσκαλέσει για να γίνει μια ανοιχτή εκδήλωση όπου θα λάβει χώρα απόψε στην κλειστή αίθουσα του γυμνασίου στο Καναλάκι στις 19:30. Η φετινή χρονιά είναι ορόσημο για όλη την Ελλάδα και φυσικά για την ΝΔ. Η ΝΔ καλείται να δώσει τέσσερις (4) εκλογικές αναμετρήσεις με μπροστάρη τον άξιο Πρόεδρος μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τους ευρωβουλευτές μας, του βουλευτές μας, τους υποψήφιους όλων των βαθμίδων, τα μέλη της Π.Ε., τους φίλους μας, καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, έχουμε κοστολογημένο πρόγραμμα, έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και είμαστε έτοιμοι στην ΝΔ να δώσουμε αυτόν τον μεγάλο αγώνα, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας.
Έπειτα, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν το μέλος της Π.Ε. Gianluca Ματσίρας, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Παναγιώτης Γκανάλας καθώς και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κολοβάτσιος ο οποίος έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Ν.Πρέβεζας.
"Η οποιαδήποτε κυβέρνηση σέβεται τις υπογραφές τις χώρας, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, η Συμφωνία των Πρεσπών, ένα προς ένα τα άρθρα της κάτι το οποίο ποτέ δεν θα ψηφίζαμε, έχει πλέον διεθνή χαρακτήρα, είναι μια διεθνής συμφωνία, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, πρέπει να λέμε αλήθειες, και η συμφωνία των πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που θα καταψηφιστεί αυτή η κυβέρνηση, ο άλλος λόγος είναι οι 124 νεκροί στο Μάτι και την Μάνδρα για την μη ανάληψη ευθυνών, αυτό που μπορούμε να κάνουμε μελετώντας τα κεφάλαιο που θα ανοίγουν ένα προς ένα για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ευρωπαική ένωση όπου υπάρχουν ενοχλητικά για τα συμφέροντα της χώρας σημεία δεν θα την προχωρούμε, το έχει δηλώσει κατηγορηματικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχουν δεχθεί και "έξω". Αλλά το κακό έχει γίνει, μπήκαν στο ΝΑΤΟ με τους όρους που θέλανε θα χουν πρόσβαση στη θάλασσα γιατί είναι περίκλειστη χώρα, απεύχομαι τις αλυτρωτικές πρακτικές, υπογράμμισε η κ.Βόζεμπεργκ.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου