Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσημη ανεξαρτητοποίηση του Δ. Κατσιπανέλη και Ν.Πανταζής, δεν θα στηρίξει τον συνδυασμό Μπαίλη


Όπως πολύ έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει, χωρίς βέβαια τότε για ευνόητους λόγους να αναφέρουμε ονόματα, μετά την κ. Στέλλα Βαρτελάτου ήρθε και ο επόμενος εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος που δεν θα στηρίξει τον συνδυασμό του κ. Μπαίλη .

Πρόκειται για τον κ. Νίκο Πανταζή, πρώην αντιδήμαρχο, αλλά και πρώην πρόεδρο της κοινότητας Λούρου, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα, είχε  διαρρεύσει ότι δεν επρόκειτο να στηρίξει εκ νέου τον νυν Δήμαρχο. 

Επίσης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναγνώσθηκε από τον Πρόεδρο κ.Κορωναίο, η επίσημη ανεξαρτητοποίηση από την δημοτική αρχή αλλά και η παραίτηση από την θέση του αντιπροέδρου του ΔΛΤ, του κ.Κατσιπανέλη.  Μια εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ

(Κατά πληροφορίες ο κ.Κατσιπανέλης θα είναι υποψήφιος με τον κ. Αμάραντο). 

Αν τώρα σ'αυτούς προσθέσουμε και τους άλλους Δημοτικούς συμβούλους που αποχώρησαν το προηγούμενο διάστημα, γίνεται απόλυτα κατανοητό, ότι ο κ. Μπαίλης σ' αυτές τις εκλογές θα δυσκολευτεί, αφού θα χρειαστεί να "χτίσει" από την αρχή τον συνδυασμό του .

Κάποιοι λένε ότι και πάλι θα τα καταφέρει . 

Οι περισσότεροι όμως προβλέπουν ότι, δύσκολα στο τέλος θα καταφέρει να καταρτίσει αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, ισάξιο των προηγούμενων . 

Μένει βέβαια να δούμε ποιοι θα επιβεβαιωθούν. 

Πάντως οι ανακοινώσεις ονομάτων από πλευράς Μπαίλη, συνεχώς αναβάλλονται.. 

Αν αυτό σημαίνει κάτι ....

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου