Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Πότε θα δούμε τις προτάσεις για το Δήμο Πρέβεζας ; ;


Έχουμε πολλές φορές επισημάνει από το PrevezaBest, την ανάγκη όλοι οι συνδυασμοί, πέρα από τις ανακοινώσεις  που βγάζουν για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, να καταθέτουν και καμιά πρόταση σχετικά με το Δήμο και τους Δημότες του.

Και παρά τις συνεχείς επισημάνσεις μας, δυστυχώς μόνο 1-2  τις λαμβάνουν υπ' όψιν τους ...

Οι πολίτες έχουν κουραστεί να ακούνε και να διαβάζουν κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια..

Το ίδιο ποίημα...

Το πιο χαρακτηριστικό παραδειγμα είναι ο συνδυασμός του κ. Γεωργάκου, που όχι μόνο δεν δημοσιοποιεί θέσεις και προτάσεις, αλλά και οι ανακοινώσεις που αφορούν τα μέλη του ψηφοδελτίου τους, είναι φωτοαντίγραφο η μια της άλλης..
Λες και έχουν γράψει μια ανακοίνωση και απλά κάθε φορά αλλάζουν το όνομα..
Για του λόγου του αληθές, σας παραθέτουμε αποσπάσματα από τις 3 τελευταίες ανακοινώσεις υποψηφίων:

1.Στο πλαίσιο του κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και σε συνέχεια και της σημερινής συνάντησης που είχε ο κ............... στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του.   (Πρέβεζα 18/3)

2.Στο πλαίσιο του κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και σε συνέχεια και της σημερινής πρωινής συνάντησης που είχε η κα ......... στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, οι δύο πλευρές επισημοποίησαν την υποψηφιότητα .   (Πρέβεζα 19/3)

3.Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της σημερινής συνάντησης συνεργασίας που είχε η κα .......... στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.   (Πρέβεζα 20/3)

Λίγο φαντασία και εναλλαγή  δεν θα πείραζε κ. Δήμαρχε της καρδιάς μας.

Δόξα τω θεό, η ελληνική γλώσσα  έχει ποικιλία και λέξεων και φράσεων..

Και επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζετε συστηματικά, γι αυτό άλλωστε και μετά από τη σύστασή μας, κόψατε  εκείνα τα αστεία video, θα σας συνιστούσαμε να μας ακούσετε και τώρα, γιατί αν συνεχίσετε μ' αυτή τη στρατηγική, φοβούμαστε ότι το βράδυ των αποτελεσμάτων, "ο Δήμος της καρδιάς μας" θα χρειαστεί ..... πολλούς καρδιολόγους...

Υ.Γ. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να θέσουμε  ένα ερώτημα στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γεωργάκο, το οποίο και ενδιαφέρει τους πολίτες του Δήμου και όχι μόνο..

Συνεχίζετε κ. Γεωργάκο, να διεκδικείτε  από το κράτος αποζημίωση δεκάδων χιλιάδων ευρώ, για την "απόλυσή" σας από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου την οποία σας είχε εμπιστευτεί η προηγούμενη Κυβέρνηση; 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου