Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2019

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Π.Κουρουμπλής - Φώτο


Επίσκεψη στην Πρέβεζα πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 24/3, ο πρώην Υπουργός, νυν Βουλευτής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας. 

Πρώτος του σταθμός ήταν το νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου εκεί τον ανέμενε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ.Παππάς από τον οποίον ενημερώθηκε για την λειτουργική κατάσταση του νοσοκομείου.  




Έπειτα, πραγματοποίησε επισκέψεις στα σώματα ασφαλείας, Αστυνομική Διεύθυνση, Λιμεναρχείο και Πυροσβεστική όπου τον υποδέχτηκαν οι Διοικητές καθώς και το προσωπικό των υπηρεσιών και είχε και σύντομες συνομιλίες μαζί τους. 





Ακολούθως, επισκέφθηκε τον σύλλογο ΑΜΕΑ Πρέβεζας "Ελπίδα" όπου μάλιστα ο κ.Κουρουμπλής βραβεύτηκε και τιμήθηκε ως επίτιμο μέλος. 



Τέλος, ο κ.Κουρουμπλής στο ξενοδοχείο dioni συναντήθηκε με δημοσιογράφους και εκπροσώπους τοπικών μέσων, όπου σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε το όραμα του Σύριζα για μια νέα Ευρώπη ασφαλή στους πολίτες. 

Τον κ.Κουρουμπλή υποδέχτηκαν και συνόδευσαν ο Υφυπουργός κ.Μπάρκας καθώς και ο γραμματέας της νομαρχιακής του Σύριζα, Δ.Παπαδήμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου