Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βασίλης Κακαβούλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Βαγγέλη Ροπόκη !


Δυνατή και αξιόλογη υποψηφιότητα του αστυνομικού Βασίλη Κακαβούλη στον συνδυασμό "Δημοτική Ανατροπή" του Βαγγέλη Ροπόκη.

Μάλιστα, σε μήνυμα του ο ίδιος αναφέρει:

Επειδή, σε αυτή την πόλη που ζούμε και αναπνέουμε πρέπει να έχεις μια ταμπέλα πάνω στο κούτελο, και να δηλώνεις τι είσαι.Που ανήκεις για να ενταχθείς στο σύνολο.Τι πιστεύεις για να γιατροπορευτείς και να επιβιώσεις.Κι αν δεν ανήκεις πουθενά και θες να είσαι λεύτερος από ιδεολογίες,κόμματα και τα συναφή, σου κοτσάρουν την ευθύνη. 

Εσύ φταίς και οι υπόλοιποι σαν και σένα που πάμε κατά διαόλου,σου λένε, οι διασώστες.Λες και μας απαγορεύεται να έχουμε μια σκέψη ανεπηρέαστη,μια γνώμη ανεξάρτητη, καταδικιά μας.Λες και δεν μας επιτρέπεταινα εναντιωνόμαστε σε κατευθυνόμενες ομαδοποιήσεις και πρέπει να απλώσουμε το χέρι να πάρουμε την καραμέλα με το χρυσό περιτύλιγμα που μας προσφέρουν.

Ας κρατήσουν λοιπόν τέτοιες ώρες τις ιδεολογίες τους, γιατί η λύπη μπορεί να είναι συναίσθημα,αλλά οι τύψεις είναι θέμα συνείδησης που δυστυχώς τους λείπει. 

Η πόλη μας η Πρέβεζα τον Μάιο που έρχεται οφείλει να "αλλάξει σελίδα" διότι στα χρόνια που πέρασαν έμεινε αρκετά πίσω σε όλους τους τομείς ανάπτυξης,ενώ είναι επιτακτική η ανάγκη μετάβασης προς μία μεταβολή,σαφώς"επί τα βέλτιστα" και προς αυτή την κατεύθυνση επιτάσσεται να πιέσει ασφυκτικά",δυναμικά και μετ'επιτάσεως ο πολίτης του Δήμου Πρέβεζας.Το έως τώρα σύστημα" κούρασε",καθίσταται ανεπαρκέστατο,αναποτελεσματικότατο και το κυριότερο ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. 

Και επειδή δεν θέλω να είμαι και εγώ συνέχοχος στο σύστημα αυτό το οποίο όλα αυτά τα χρόνια φάνηκε ανεπαρκής και ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ δηλώνω παρών και τάσομαι στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Πρέβεζας Βαγγέλη Ροπόκη ώς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. 

Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον φίλο και πάνω απο όλα άνθρωπο Βαγγέλη Ροπόκη για την πρόταση που μου έκανε να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ,ένα ψηφοδέλτιο με αγάπη και όραμα για μια καλύτερη πόλη,μια πόλη με Δήμαρχο για όλους τους συνδημότες μας,μια πόλη αντάξια για τις επόμενες γενιές,την πόλη μας την Πρέβεζα. 

Κακαβούλης Φιλίππου Βασίλειος Αστυνομικός 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας 
με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου