Εντοπίστηκε ο 39χρονος αστυνομικός ο οποίος από το μεσημέρι του Σαββάτου αγνοούνταν σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου, ορεινά της Κόνιτσας.
Από τη πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τις αρχές, ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική καθώς και από εθελοντές, ΛΕΚ Ν.Πρέβεζας, προκειμένου να εντοπίσουν τον 39χρονο.
Οι έρευνες χθες διήρκεσαν μέχρι αργά το βράδυ και συνεχίστηκαν σήμερα με το πρώτο φως της μέρας.
Δυστυχώς, πριν από λίγο, ο 39χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τους διασώστες σε βάθος 700 περίπου μέτρων.
Ο άτυχος 39χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος υπηρετούσε στην Α.Δ. Πρέβεζας, χθες είχε τα γενέθλια του και την αγάπη του για την πεζοπορία αλλά και την φύση, την πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή.
Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού είναι σε εξέλιξη..
Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού είναι σε εξέλιξη..
Το PrevezaBest εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς, στους φίλους και στους συναδέλφους του 39χρονου, Η.Κ.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια για το χαμό ενός νέου ανθρώπου. Ενός πρόσχαρου αστυνομικού που είχα την τύχη να γνωρίζω. Στην οικογένειά του καλό κουράγιο, δύναμη. Την αμέριστη συμπαράστασή μου στους συναδέρφους του. Μάστακας Ευάγγελος. Αντεισαγγελέας Εφετών Πατρών.
ΑπάντησηΔιαγραφή