Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 15, 2019

ΠΑΣ Πρέβεζα: Με έκπληξη παρακολουθήσαμε την "κοινή" αίτηση 4 σωματείων για αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής των play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της σεζόν 2018-19



Με έκπληξη παρακολουθήσαμε σήμερα την "κοινή" αίτηση 4 σωματείων για αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής των play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της σεζόν 2018-19.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής :
  1. Πραγματικά αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο προέκυψε σύσκεψη των 4 ομάδων χωρίς τη συμμετοχή του ΠΑΣ Πρέβεζα (που επίσης συμμετέχει στα play – off).
  2. Οι αναφορές για την αναξιοπιστία του πρωταθλήματος είναι τόσο βαριές που καλό θα είναι εκείνοι που υπογράφουν την ανωτέρω αναφερόμενη ανακοίνωση να διαθέτουν και το τεκμήριο της απόδειξής τους.
  3. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και οι ημερομηνίες των αγώνων καθορίζονται από τη διοργανώτρια και ως εκ τούτου οποιαδήποτε άλλη υπόνοια για εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένης ομάδας μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνει αντιληπτή και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να χαρακτηρίζει τους συντάξαντες ή/και τους υπογράφοντες (μιας και για αυτό υπάρχει σύγχυση).
Συμπερασματικά θα θέλαμε να αναφέρουμε στο φίλαθλο κοινό μας, πως η μόνη μας έννοια είναι η προετοιμασία της ομάδας για τον μεγάλο τελικό των play – off τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, όπου όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και την επιστροφή μας στη Γ’ εθνική κατηγορία. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια αποπροσανατολισμού δε μας συγκινεί και σε περίπτωση που θα θίξει άμεσα ή έμμεσα τα συμφέροντα της ομάδας μας, θα μας βρει νομίμως αντιμέτωπους.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γ. Μπόκιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου