Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 01, 2019

Επανακάμπτει ο Βασίλης Γιάπρος για τον Δήμο Πρέβεζας, Τον Οκτώβριο με τις εθνικές οι αυτοδιοικητικές εκλογές


Ανατροπή της τελευταίας στιγμής ετοιμάζει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τροπολογία που πρόκειται να κατατεθεί στο ν/σ του υπουργείου Επικρατείας: «Σύσταση, συγκρότηση και αρμοδιότητες της Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης και άλλες διατάξεις», το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την τρέχουσα εβδομάδα στη Βουλή, οι περιφερειακές, δημοτικές και τοπικές εκλογές, μετακινούνται από τις 26 Μαΐου στις 13 Οκτωβρίου 2019.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση αυτή του ίδιου του πρωθυπουργού που καλείται να υλοποιήσει ο υπουργός Eσωτερικών Α.Χαρίτσης, συμβαδίζει με το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες ο κύβος ερρίφθη για διεξαγωγή εθνικών εκλογών τον Οκτώβριο.
Με βάση τα νέα δεδομένα που αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr:-Οι ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθούν μόνες τους στις 26 Μαΐου.
-Στις 13 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τετραπλές εκλογές: εθνικές, δημοτικές, περιφερειακές και τοπικές.
-Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 (από 31 Αυγούστου) η θητεία των δημοτικών και περιφερειακών αρχών.
Με δεδομένο τα παραπάνω, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του λίγες μέρες αφότου είχε ανακοινώσει (26 Οκτωβρίου), επανακάμπτει και δηλώνει παρών έτοιμος για την διεκδίκηση του Δήμου Πρέβεζας.
Μάλιστα, την είδηση αυτή έχουν πληροφορηθεί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν ενταχθει σε άλλες παρατάξεις και ετοιμάζονται να παραιτηθούν...
Μείνετε συντονισμένοι 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου