Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

Το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α. και το Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, Βαγγέλης Ροπόκης


Το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α. Πρέβεζας στην Αγία Τριάδα στο Νεοχώρι, επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης, ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δημοτική Ανατροπή».

Το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α. είναι ανοιχτή μονάδα κοινωνικής φροντίδας με δωρεάν παροχές που απευθύνεται σε όλα τα Άτομα με  Αναπηρίες.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα, τα οποία κατεγράφησαν και προστίθενται στο πρόγραμμα του συνδυασμού προς άμεση επίλυση αυτών.
Ευχής έργον θα είναι, πλέον, να δημιουργηθεί μία γέφυρα επικοινωνίας με το Δήμο Πρέβεζας ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας, ΑμεΑ.
Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφτηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης, ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δημοτική Ανατροπή».

Ο κ. Ροπόκης, συζήτησε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μιλτιάδη Παππά, ενημερώθηκε για όλα τα άμεσα ζητήματα αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στις υποδομές του Νοσοκομείου.
Ειδικότερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος πέρασε από τους χώρους όπου εργάζονται το διοικητικό, το νοσηλευτικό και το επιστημονικό προσωπικό, πραγματοποιώντας επαφές και συζητήσεις.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Ροπόκης, διαβεβαίωσε ότι αν εκλεγεί, η νέα Δημοτική Αρχή,  θα έχει ψηλά στην ατζέντα της τη δημόσια υγεία και θα παλέψει για την αναβάθμιση των δομών του Νοσοκομείου Πρέβεζας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Θα σταθούμε, ως συνδυασμός, αλλά και εγώ προσωπικά, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε διεκδίκηση για ένα καλύτερο μέλλον που θα αφορά το Νοσοκομείο του Δήμου μας».
Στο περιθώριο της επίσκεψης στο Νοσοκομείο Πρέβεζας ο κ. Ροπόκης συναντήθηκε τυχαία, με το Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, κ.κ. Χρυσόστομο, με τον οποίο αντάλλαξε ευχές.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, ευχήθηκε στο Σεβασμιότατο αλλά και στον Πάτερ Ιωαννίκιο,  «Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου