Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με μεγάλη επιτυχία η ανοιχτή συγκέντρωση της "Ανάπτυξης Τώρα" - Βροντερό παρών από την νεολαία


"Δίνουμε βήμα και ρόλο πρωταγωνιστή στους δημότες και ιδιαίτερα στην νέα γενιά. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που θέλουμε να δούμε για τον τόπο μας", ανέφερε το θέμα της πρόσκλησης της ανοιχτής συγκέντρωσης της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Μ.Τετάρτης στην Θεοφάνειο αίθουσα.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων,  φίλοι, μέλη της παράταξης και ψηφοφόροι κ.α.








Η εκδήλωση εκτός των άλλων περιελάμβανε οπτικό υλικό από διάφορα σημεία του Δήμου Πρέβεζας. Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Νίτσας, πραγματοποίησε ομιλία όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για τον Δήμο Πρέβεζας. 


Έπειτα, απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό μέσα από τον διάλογο αρκετές εκ των οποίων κατατέθηκαν από νέους ανθρώπους που έδωσαν βροντερό παρόν στην εκδήλωση. 

Αξίζει να τονιστεί πως εκτός των άλλων παραβρέθηκαν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, όπως το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, G. Ματσίρας, ο Διονύσης Καλλίνικος αλλά και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Αχιλλέας Γκούμας. Οι ανωτέρω είχαν βρεθεί και στον αγιασμό του γραφείου του κ.Γεωργάκου, πλην όμως, σύμφωνα με την εγκύκλιο του γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λ.Αυγενάκη, τα μέλη και στελέχη του κόμματος, οφείλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις από τις παρατάξεις που έχουν αναφορά στον χώρο της ΝΔ. 

Εκ του αποτελέσματος, η αίθουσα που έλαβε χώρα η εκδήλωση αποδείχτηκε πολύ μικρή, αφού τα καθίσματα δεν επαρκούσαν για τους παρευρισκόμενους. Μια εκδήλωση στα σύγχρονα πρότυπα, του ζωντανού διαλόγου, που λίγοι θα το τολμούσαν. 







Η αποψινή εκδήλωση, ήταν στοίχημα για την παράταξη και τον επικεφαλής που αναμφίβολα, κέρδισε με το πιο πανηγυρικό τρόπο.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου