Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κίνηση ΜΑΤ, με πολλά μηνύματα η επιστολή του Στέργιου Γιαννάκη


Χωρίς αμφιβολία, η ανοιχτή επιστολή του Βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη προς τους πολίτες του νομού ήταν μία πολιτικά ευφυής κίνηση που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση,  αφού συζητήθηκε σε όλο το νομό.

Ο Βουλευτής της ΝΔ, με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια και  λέγοντας ουσιαστικά τα αυτονόητα, ότι δηλ. "στο Δήμο Πρέβεζας κανείς δεν έχει την επίσημη στήριξη της ΝΔ",  έδωσε πειστικές απαντήσεις σε όσα του καταλογίζονται και άφησε σαφείς αιχμές σ' αυτούς που με διάφορα "τερτίπια" και για τους δικούς τους λόγους, προσπαθούν να τον εμπλέξουν στη διαμάχη μεταξύ υποψηφίων, αδιαφορώντας για την ενότητα του κόμματος .

Ουσιαστικά ο κ. Στέργιος Γιαννάκης λέει ότι "δεν στηρίζω κανέναν από τους 2 υποψήφιους Δημάρχους γιατί κανένας δεν είναι περισσότερο Νεοδημοκράτης από τους άλλους ", δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους με ψιθύρους και φήμες προσπαθούν να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους της παράταξης,
Είναι κατά την άποψή μας μια επιπλέον  απάντηση, σ' αυτούς που  προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το ρεύμα  της ΝΔ,  γιατί μόνοι δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους.

Τους ξέρουν οι δημότες, τους γνωρίζουν από το παρελθόν οι Νεοδημοκράτες της Πρέβεζας...
Και ο Βουλευτής φρόντισε να βάλλει με τον καλύτερο τρόπο, τα πράγματα στη θέση τους.

"...Αντί  λοιπόν να  με επιβραβεύσουν τη στάση μου, που δεν έχω πάρει θέση υπέρ κανενός και έχω αφήσει ελεύθερο στη δική του βούληση τον καθένα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να δώσει την μάχη με τον επικεφαλής που εκείνος κρίνει ότι είναι καλύτερος...αυτό ερμηνεύεται  αρνητικά από κάποιους, οι οποίοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την ξεκάθαρη θέση μου... " τόνισε με εύλογο παράπονο και απορία    ο κ. Γιαννάκης ,ενώ στο τέλος μάλιστα της επιστολής του καλεί όλους τους δημότες να απομονώσουν αυτούς "που αρέσκονται στις τεχνητές εντάσεις και στην παραπλάνηση των ψηφοφόρων μας ".

Ξεκάθαρες κουβέντες,  από έναν πολιτικό που δεν πρέπει να τον υποτιμούν, αφού αποδεικνύει  ότι παίρνει τα μηνύματα και  όταν χρειαστεί μπορεί να "σηκώσει το γάντι" και να ξεκαθαρίσει το τοπίο, μη αφήνοντας φίλους και αντιπάλους να εκμεταλλεύονται  το όνομά του . 

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου