Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 12, 2019

Δημήτρης Κώτσης: Υποψήφιος με τον Γιώργο Ζάψα, Μια καλή επιλογή για την Περιφέρεια Ηπείρου


Είναι γεγονός, ότι το τελευταίο διάστημα τα τοπικά ΜΜΕ, αφιερώνουμε  περισσότερο χώρο και χρόνο για τις Δημοτικές εκλογές και τους υποψήφιους Δημάρχους και συμβούλους και δυσανάλογα λιγότερα κείμενα και αφιερώματα για  τους υποψήφιους στις Περιφερειακές εκλογές .
 
Από πλευράς μας ως PrevezaBest, θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του εφικτού,  να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, με τον καλύτερο τρόπο και για υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας αυτούς που κατά την κρίση μας , μπορούν να προσφέρουν  και να βοηθήσουν το νομό μας, ώστε οι ψηφοφόροι στις επερχόμενες εκλογές να κάνουν τις καλύτερες επιλογές τους  .

Ένα από τα πρόσωπα  που έχουν την γνώση, την εμπειρία  αλλά  και έχει αποδείξει στην πράξη ότι έχει και την διάθεση να βοηθήσει την Πρέβεζα  στο Περιφερειακό Συμβούλιο , είναι ο Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και Προϊστάμενος του ΟΑΕΔ , κ. Δημήτρης Κώτσης.

Ο Δημήτρης Κώτσης για όσους δεν το γνωρίζουν, τις 2 τελευταίες δεκαετίες , υπηρέτησε την  αυτοδιοίκηση από πολλές θέσεις .

Ξεκίνησε την πορεία του στην αυτοδιοίκηση από πολύ νέος, συμμετέχοντας ενεργά  στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Θεσπρωτικού από το 2002-2006.

Συνέχισε αμέσως μετά, στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Πρέβεζας, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης και συμμετέχοντας ενεργά στο πετυχημένο έργο της Νομαρχίας το διάστημα 2006-2010.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, επανέρχεται το 2014 στο Δήμο Πρέβεζας και εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος , θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.

Αυτή του η συμμετοχή στους δήμους και τη Νομαρχία,  τον έχει βοηθήσει  σημαντικά  στο να αποκτήσει  πείρα αλλά και γνώση και των προβλημάτων, αλλά και των αναγκών του νομού μας.

Παράλληλα με τις άλλες υποχρεώσεις του, συμμετέχει ενεργά στα συνδικαλιστικά του χώρου εργασίας, αναλαμβάνοντας για σειρά ετών πρόεδρος του ΔΣ των εργαζόμενων .

Από την νευραλγική θέση του  Προϊστάμενου του ΟΑΕΔ  Πρέβεζας , θέση την οποία κατέχει τα τελευταία 10 περίπου χρόνια , προσπάθησε με τον καλύτερο τρόπο να βοηθήσει την περιοχή αλλά και όσους συμπολίτες είχαν την ανάγκη του γεγονός που αναγνωρίζεται από όλη την τοπική κοινωνία.

Δικαιολογημένα, πολλοί  θεωρούν ότι  ο Δημήτρης Κώτσης, είναι  το βαρύ πυροβολικό του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ.  Γιώργου Ζάψα  στο νομό Πρέβεζας και νομίζουμε ότι αξίζει της υποστήριξης των συμπολιτών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου