Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 04, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Κων/νος Φαρμάκης υποψήφιος με την «Ανάπτυξη Τώρα» και τον Γιώργο Νίτσα


Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του δήμου Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην παράταξη  ένα εκλεκτό μέλος της κοινωνίας της περιοχής μας.

Ο γνωστός καθηγητής μαθηματικών,  δημοτικός σύμβουλος και  αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας  κ. Κωνσταντίνος Φαρμάκης, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

·   Ο κ. Φαρμάκης είναι επίσης πρόεδρος του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων των παιδιών με ειδικές ανάγκες νομού Πρέβεζας. Ο κ. Φαρμάκης  έχει διατελέσει επίσης:

·       Αντιπρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Πρέβεζας.

·       Πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ  επί 12 έτη του νομού Πρέβεζας.

·       Εκπρόσωπος  της εθνικής συνομοσπονδίας ΑμεΑ   (Ε.Σ.ΑμεΑ)  και της Πανελλήνιας  ομοσπονδίας του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ΑμεΑ (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ) του  νομού Πρέβεζας

Διακρίνεται για το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητά του σε άσκηση διοικητικών καθηκόντων. Ο κ. Φαρμάκης  δήλωσε: Στην παράταξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ διέκρινα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  δράσης για τον τόπο μας. Ο κ. Νίτσας και οι συνεργάτες του (μας πλέον)  έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσουν το αναπτυξιακό σχέδιο για τον τόπο μας. Θα προσπαθήσω όπως κάνω άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια  να προσφέρω τα μέγιστα για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, την κοινωνική πολιτική, την διοίκηση, τον πολιτισμό και την καθημερινότητα των δημοτών μας.  Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών και ιδιαίτερα καλή επιτυχία στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ.  Ο κ. Νίτσας δήλωσε: ο κ. Φαρμάκης  μας τιμά με τη συμμετοχή του σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια της ευρύτερης κοινωνικής συμμαχίας που δημιουργείται μέσα από την Ανάπτυξη Τώρα.  Όλοι μαζί για μια καθαρή νίκη την πρώτη Κυριακή.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου