Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 06, 2019

Νίκος Καλαντζής, εργάστηκε προς όφελος όλου του Δήμου Ζηρού !


Σοβαρός, μετρημένος, ιδιαίτερα οξυδερκής, ενώ, οι παρεμβάσεις του σ'ολόκληρο το εύρος του Δήμου Ζηρού έχουν αναγνωριστεί όχι μόνο από τους δημότες αλλά από Υπουργούς και Βουλευτές.

Ο Νίκος Καλαντζής, εξελέγη δήμαρχος στις περασμένες εκλογές και διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις την επανεκλογή, αφού κατά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο πρωτοδικείο, συμμετέχουν 110 περίπου υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία με μοναδικό σκοπό την προσφορά και την συνέχιση ενός ιδιαίτερα αξιόλογου έργου που ξεκίνησε το 2014 ο Νίκος Καλαντζής μαζί με τους συνεργάτες του.


Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνεται στα πλαίσια της ψηφοθηρίας, διάφορες συμπεριφορές οι οποίες από εμάς είναι απολύτως αντιληπτές. Η προπαγάνδα όμως που προσπαθούν ορισμένοι να στήσουν σε βάρος του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου, θα πέσει στο κενό, αφού οι δημότες γνωρίζουν το καθαρό του χαρακτήρα του αλλά και τις ανιδιοτελείς προθέσεις του κ.Καλαντζή, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της θητείας στο τιμόνι του δήμου, εργάστηκε σκληρά και συνεργάστηκε με οποιονδήποτε χρειάστηκε, ανεξαρτήτου κομμάτων και κυβερνήσεων, με μοναδικό στόχο την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος για τους δημότες του.


Ο Δήμος Ζηρού, χάριν του κ.Καλαντζή, ουκ ολίγες φορές ακούστηκε στο πανελλήνιο από Υπουργικά χείλη για διάφορες σημαντικές διακρίσεις του δήμου, όπως για την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ....

Συνεχίζεται...

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου