Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2019

Δήμος Πρέβεζας: Νίκος Γεωργάκος, εισπράττει μεγάλη αποδοχή που του δίνει σοβαρή προοπτική νίκης

Αρκετές δηλώσεις στήριξης στο πρόσωπό του !

Από όλους αναγνωρίζεται ότι το PrevezaBest, στον πρώτο γύρο των εκλογών ήταν ίσως το μοναδικό ΜΜΕ, που για το Δήμο Πρέβεζας έκανε τις πιο σωστές προβλέψεις και για τα μικρά ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων, όσο κυρίως για την απόλυτη εκτίμηση των εδρών που θα πάρει ο κάθε συνδυασμός.


Το μόνο ίσως που δεν εκτιμήσαμε ως PrevezaBest σωστά, ήταν η δυναμική του Νίκου Γεωργάκου και των συνεργατών του. 

Δεν είχαμε εισπράξει την μεγάλη στήριξη και συμπάθεια που απολάμβαναν από τους πολίτες και της πόλης, αλλά και των άλλων δημοτικών ενοτήτων. 

Το διαπιστώσαμε το βράδυ της Κυριακής όταν ο Νίκος Γεωργάκος ήρθε πρώτος στην προτίμηση των πολιτών, διαψεύδοντας όλους όσοι είχαμε κάνει διαφορετικές εκτιμήσεις. 

Στο δεύτερο πλέον γύρο και παρακολουθώντας από πιο κοντά τις δραστηριότητες του Νίκου Γεωργάκου και των συνεργατών του και δύο πλέον μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής καταλήγουμε στις παρακάτω διαπιστώσεις: 

1. Οι συγκεντρώσεις που έκανε ο συνδυασμός τους στο Κανάλι και στο Λούρο, ήταν ιδιαίτερα μεγάλες και μάλιστα συμμετείχαν σ' αυτές ψηφοφόροι όλων των πολιτικών αποχρώσεων κάτι που προβλέπεται να γίνει και στη σημερινή κεντρική εκδήλωση στην παραλία της Πρέβεζας . 

2. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι τόσο στις συγκεντρώσεις, όσο και στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Νίκου Γεωργάκου, προσέρχονται μαζικά στελέχη αλλά και ψηφοφόροι από άλλους συνδυασμούς, αυξάνοντας την δυναμική του συνδυασμού και κερδίζοντας και τη μάχη των εντυπώσεων. 

3. Στην κοινή γνώμη και στα πολιτικά στέκια της πόλης, η αίσθηση που αποκομίζουμε τις τελευταίες μέρες , και το γράφουμε χωρίς καμία επιφύλαξη, είναι ότι ο Νίκος Γεωργάκος έχει από αουτσάιντερ, μετατραπεί στο μεγάλο φαβορί της Κυριακής... 

Αυτά διαπιστώνουμε, τα οποία και μένει να αποδειχθούν το βράδυ της Κυριακής όταν όλες οι κάλπες κλείσουν. 

Τότε όλοι θα κριθούμε και οι υποψήφιοι αν έκαναν καλά τον προεκλογικό τους αγώνα, αλλά και τα ΜΜΕ αν κάναμε τις σωστές προβλέψεις...

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου