Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγκέντρωση - συζήτηση της λαϊκής συσπείρωσης στον Ελαιώνα



Την Δευτέρα 13/5/2019 στον Ελαιώνα της Πρέβεζας, σε μια συνοικία όπου κατοικούν κυρίως Συρρακιώτες πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα:  ¨Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.¨


Πρώτος ομιλητής ήταν ο Λεωνίδας Λεοντάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων (δήμος στον οποίο υπάγεται η κοινότητα του Συρράκου στα Ιωάννινα) με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών του δήμου. Τόνισε πως η ραγδαία μείωση του εισοδήματος του λαού είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά και της μεγάλης αύξησης των φόρων και των τελών ακόμα και σε ορεινές περιοχές. Ενώ αξιοσημείωτη είναι η εμμονή της νυν δημοτικής αρχής σε εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σταύρος Αμάραντος, υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο οποίος στάθηκε στην πλούσια δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης όλο το προηγούμενο διάστημα, στο θετικό κλίμα και την αποδοχή που συναντούν οι θέσεις και οι διεκδικήσεις της παράταξης από τα λαϊκά στρώματα της περιοχής. Αναφέρθηκε αναλυτικά στα ζητήματα των τελών, των απορριμμάτων, του λιμανιού, των ελεύθερων χώρων, του πολιτισμού και του αθλητισμού. Κάλεσε όσους αισθάνονται απογοητευμένοι από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να συμπορευτούν πλατιά με τους κομμουνιστές που δρουν με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση. Να δυναμώσει την επόμενη των εκλογών η λαϊκή διεκδίκηση.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πρέβεζας Γιώργος Μισιρλής, ο οποίος στάθηκε στις πολιτικές της περιφερειακής αρχής η οποία από την μια χαρίζει ζεστό χρήμα και πρόστιμα σε μεγάλους βιομήχανους της περιοχής και από την άλλη χαρατσώνει τα λαϊκά στρώματα.

Όλοι οι υποψήφιοι στάθηκαν στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Τέλος κάλεσαν τους παρευρισκόμενους να δώσουν την μάχη για να μην χαθεί καμία ψήφος για την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ και να δώσουν μαζικό παρόν στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 18 Μάη στις 9μμ στην παραλία της Πρέβεζας.

Μην ψάχνεις να βρεις τις διαφορές ανάμεσά τους! Κάνε εσύ την διαφορά!
Δώσε δύναμη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου