Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2019

Συνεχίζει η ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο της περιοδείες σε όλη τη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας



Σε Κανάλι, Λούρο, Ριζοβούνι, Φιλιππιάδα , Παναγιά,  Κερασώνα, Δρυόφυτο και Γοργόμυλο περιόδευσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΡιστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο στις 14/5 και 15/5  παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παράταξης και καλώντας το λαό της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας να ενισχύσουν την ΑΡ.Π.Η. με επικεφαλής το Ζήκο Νίκο.




Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΡ.Π.Η στις τοποθετήσεις τους τονίζουν: « Οι περιφερειακές εκλογές  πραγματοποιούνται με τους Καχριμάνη, Ζάψα, Δημητρίου, Ριζόπουλο  να «χύνουν τα δάκρυα τους» για τον «δύστυχο λαό της περιοχής μας».

Η παράταξη Καχριμάνη με τη στήριξη του ντόπιου κεφαλαίου είναι υπεύθυνη για την σημερινή κατάσταση. Ως τοπικό κράτος, μαζί με την πολιτική της Ε.Ε και των κυβερνήσεων επέβαλε την αναδιανομή του πλούτου σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας της Ηπείρου.

Στη διάρκεια της θητείας Καχριμάνη οι πλούσιοι γίνανε πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι με τη πλειοψηφία των λεγόμενων μεσαίων στρωμάτων να συμπιέζεται προς τα κάτω ή να καταστρέφεται. Η παράταξη Καχριμάνη ζητάει έγκριση για να συνεχίσει το καταστροφικό της «έργο» !!!

Η περιφερειακή αρχή του Καχριμάνη και τα κυρίαρχα επιχειρηματικά συμφέροντα (εταιρείες έρευνας-εξόρυξης  υδρογονανθράκων, τράπεζες, βιομηχανίες τροφίμων-νερού-γάλακτος, μεγαλοξενοδόχοι, κατασκευαστές, πολυεθνικές – ντόπιες εμπορικές αλυσίδες, μεγαλοαγροτοκτηνοτρόφοι, μαρίνες κτλ) πορεύτηκαν χέρι-χέρι σε βάρος των δικαιωμάτων του λαού της περιοχής και του περιβάλλοντος. 

Οι παρατάξεις Δημητρίου, Ζάψα, Ριζόπουλου πλειοδοτούν σε «καλύτερες» προτάσεις «ανάπτυξης», φιλοδοξώντας να ανακατέψουν τη τράπουλα των επιχειρηματικών συμφερόντων για την εξυπηρέτηση των δυνάμεων που τους στηρίζουν.

Πολιτική τους αποτελεί ο κοινωνικός πόλεμος σε βάρος του λαού της περιοχής, τον οποίο το τελευταίο διάστημα τον συμπληρώνουν με το «έργο» - ΕΓΚΛΗΜΑ της «έρευνας- εξόρυξης υδρογονανθράκων».

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ βρέθηκε στο δρόμο μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα στην Ήπειρο. Διατυπώνει ένα πρόγραμμα σύγκρουσης με τον καπιταλιστικό «μονόδρομο» και μεταφέρει τη φωνή της αντίστασης και της ανατροπής των λαϊκών στρωμάτων μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο» .

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες σε όλη τη περιφερειακή ενότητα.

η γραμματεία της ΑΡ.Π.Η
στη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου