Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 28, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική προσφορά του πρατηρίου ΕΤΕΚΑ Αφοί Πουλιάνου προς την Π.Υ. Πρέβεζας


Μια σπουδαία κοινωνική πράξη από το γνωστό πρατήριο υγρών καυσίμων, ΕΤΕΚΑ Αφοί Πουλιάνου προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας. 

Το έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές, πως το πρατήριο ΕΤΕΚΑ έχει πλήρη συναίσθηση τόσο της ανταποδοτικότητας όσο και της κοινωνικής του ευθύνης. 

Στο πλαίσιο αυτό, και έπειτα την απαραίτητη έγκριση παραλαβής δωρεάς από ιδιώτη, η Π.Υ. Πρέβεζας δέχτηκε ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς - μια ηλεκτρογεννήτρια βενζίνης  που υπολείπονταν - που όπως αναφέρει η Π.Υ.  θα καλυτερέψουν οι συνθήκες εργασίας του.

Την ηλεκτρογεννήτρια εκ μέρους του πρατηρίου ΕΤΕΚΑ Αφοί Πουλιάνου, παρέδωσε σήμερα το πρωί στον Διοικητή της Π.Υ., κ.Αθανάσιο Μικρούλη, ο κ.Χρήστος Πουλιάνος .


Μάλιστα η ευχαριστήρια επιστολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, μεταξύ άλλων αναφέρει: Ο Διοικητής και το προσωπικό της Π.Υ. Πρέβεζας αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον "Πουλιάνος Αλέξανδρος - Πουλιάνος Νίκος Ο.Ε." για την αφιλοκερδή προσφορά τους σε, μία ηλεκτρογεννήτρια βενζίνης για τις ανάγκες της υπηρεσίας μας, με αποτέλεσμα να καλυτερέψουν οι συνθήκες εργασίες μας μέσω της εκσυγχρόνισης ενός ακόμη τμήματος του εργασιακού μας τομέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου