Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 18, 2019

Βαγγέλης Γιωτόπουλος, Δικαιούται τη ψήφο των πολιτών !


Στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Σεντελέ και εκ νέου υποψηφίου για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, ο πολυβραβευμένος φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος. 

Ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στην πόλη της Πρέβεζας, αποτελεί κομμάτι της κοινωνίας μας και για αυτό το λόγο τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο. 

Πρόκειται για μια πολυσχιδής προσωπικότητα, με κύριο χαρακτηριστικό του γνώρισμα, τον επαγγελματισμό, ενώ, εύκολα μπορούμε να τον κατατάξουμε στην κατηγορία των ανθρώπων με τελειομανία. 

Ότι και αν κάνει, το πράττει στον υπέρτατο βαθμό. 

Πέραν των άλλων διακρίσεων, λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης, που τον έχει καταξιώσει στο παγκόσμιο στερέωμα, ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος από τις περασμένες εκλογές αναμίχθηκε με τα κοινά όπου και σ'αυτόν τον τομέα τα πήγε εξίσου περίφημα.


Αφού εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων με την παράταξη του Δημάρχου, Γιάννη Σεντελέ, δοκιμάστηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης που του ανατέθηκαν και κατάφερε να δικαιώσει την επιλογή αυτή με τον περίφημο τρόπο.



Ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος έβαλε τη δική του σφραγίδα στα κοινά, αλλά κυρίως στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αφού ο ίδιος με τον καλύτερο τρόπο εκπροσώπησε την Δημοτική Αρχή σε διάφορες τουριστικές εκθέσεις με απτά τα αποτελέσματα. 

Όλα τα παραπάνω - φτωχά λόγια - για μια τέτοια προσωπικότητα, συνηγορούν στην ψήφο εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Γιωτόπουλο, ο οποίος, τώρα και με την εμπειρία που απέκτησε μπορεί να συμβάλλει ακόμα καλύτερα για το καλό όχι μόνο του Δήμου, αλλά ολόκληρης της Ηπείρου. Από τους ανθρώπους που η κάθε παράταξη θα ήθελα να έχει στο ψηφοδέλτιο της.


Βαγγέλης Γιωτόπουλος, απλά δικαιούται με τον καλύτερο τρόπο τη ψήφο, δίχως, επίκληση στο συναίσθημα, παρά μόνο στη λογική...

Χρήστος Ανεμοζάλης 
Φώτο, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

2 σχόλια: