Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Θεόφιλου Κετίκογλου



Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον  συνδυασμό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Ροπόκη, με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το Δήμο μας, προφανώς γιατί η ανάπτυξη είναι κοινός στόχος μας.

Έπειτα από 9 έτη διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής παρατηρώ μια έντονη στασιμότητα στην πόλη μας και τολμώ να πω ότι είμαστε μία από τις περιοχές της Ελλάδος που έχει μείνει πολύ πίσω σε όλους τους τομείς.

Δυστυχώς χρειαζόμαστε τις ίδιες υποδομές που χρειαζόμασταν πριν χρόνια. Για το λόγο αυτό πρέπει να τρέξουμε διπλά το χρόνο για να ορθοποδήσουμε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε την ανατροπή για αυτόν τον τόπο.

Έχουμε το κύρος και το ήθος. Μπορούμε και θέλουμε να τολμήσουμε. Θα παλέψουμε με κάθε τρόπο απέναντι στις δυσκολίες.

Στην διάρκεια της σταδιοδρομίας μου είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Θεωρώ  ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα αναγνωρίσουν στο πρόσωπό μου έναν έντιμο, ικανό, εργατικό, δίκαιο και υπομονετικό άνθρωπο.

Ικανό να τους εκπροσωπήσω στα δημοτικά δρώμενα.

Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να έχει το δημοτικό συμβούλιο ποιότητα , κύρος και επίπεδο, αντάξιο του ονόματος της Πρέβεζας.

Ξεκινάμε τον αγώνα για μια Πρέβεζα όπως την ονειρευόμαστε.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

1 σχόλιο:

  1. Ποιος θα τολμήσει να πει τα σύκα σύκα???
    Ποιος θα τολμήσει να πει στους πολίτες ότι είναι ανεκπαιδειτοι και ανεπιδεκτοι μαθήσεως??
    Παρκουρουμε και κινούμαστε όπως γουστάρουμε, καπνίζουμε όπου γουστάρουμε,πετάμε τα σκουπίδια όπου όποτε και όπως γουστάρουμε,βανδαλιζουμε και καταπατουμε δημόσιους χώρους όπως και όποτε γουστάρουμε!!!
    Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος τολμήσει να την πει στους πολίτες θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την βελτίωση της καθημερινότητας...
    Δεν πρόκειται κανένας Μεσσίας δήμαρχος να διοικήσει καμία πόλη χωρίς την βοήθεια των πολιτών για τα παραπάνω αυτονόητα...
    Άλλο που αν τα πει θα φάει μαύρο....όποτε φαύλος κύκλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή