Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2019

Δήμος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής έχει το Παρόν και το Μέλλον του ανήκει..


Πατάει καλά στα πόδια του, σοβαρός, μετρημένος με όρεξη και μεράκι, κατάφερε πολλά και δρομολόγησε άλλα τόσα...

Ο λόγος, για τον Δήμαρχο Ζηρού και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Καλαντζή ο οποίος στις περιοδείες του, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους, λαμβάνει ιδιαιτέρως θετικά μηνύματα τόσο για το έργο που έκανε στην θητεία του, όσο και για αυτά που παρουσιάζει στους δημότες με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα.

Ο Νίκος Καλαντζής δεν χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα για να πείσει, αντιθέτως, κάνει επίκληση στη λογική, όχι στο συναίσθημα, ούτε στην αυθεντία, αλλά στην λογική...

Οι πολίτες του Δήμου Ζηρού...γνωρίζουν και έχουν μνήμη, ποιος κατάφερε να δώσει λύσεις τόσο σε ζητήματα της καθημερινότητας όσο και να βγάλει τον Δήμο από αδιέξοδα που είχε περιέλθει.

Ο Νίκος Καλαντζής, μελετά, προγραμματίζει, εκτελεί, αυτό ήταν το τρίπτυχο που του έδωσε τη νίκη στις περασμένες εκλογές και με το ίδιο σύνθημα πορεύεται και πάλι, ταπεινά δίχως μεγαλοστομίες.

Αύριο, 18/5 ο Νίκος Καλαντζής θα κάνει την προεκλογική του ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας και όπως μέχρι τώρα, έτσι και εκεί αναμένεται να στεφθεί από επιτυχία...

Έχει το Παρόν και το Μέλλον του ανήκει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου