Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2019

Ζηρός: Νίκος Καλαντζής, Απέναντι από συμφέροντα και μαζί με τους πολίτες

Όσοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την εικόνα του, θα λάβουν την απάντηση την προσεχή Κυριακή

Όσοι υποστηρίζουν ότι ζούμε μία από τις πιο παράδοξες έως και παρανοϊκές προεκλογικές περιόδους της νεότερης ιστορίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά όχι μόνο, δυστυχώς δικαιώνονται.

Βλέπουμε υποψηφίους να υπόσχονται τα πιο παράλογα πράγματα ακόμη και εκείνα που  δεν είναι της αρμοδιότητας μίας δημοτικής αρχής, προκειμένου να ξεγελάσουν τον κόσμο και να υφαρπάξουν την ψήφο του. Τι ρουσφέτια, τι προσλήψεις, τι συνδέσεις με εθνικές οδούς που βρίσκονται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά και τι δεν υπόσχονται. Οι στάσεις των λεωφορείων για παράδειγμα, τις οποίες έχουν υποσχεθεί κάποιοι υποψήφιοι είναι αρμοδιότητας των ΚΤΕΛ, η φοροελάφρυνση των αγροτών που υπόσχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτριος Γιολδάσης είναι στη δικαιοδοσία του εκάστοτε υπουργού Οικονομικών και φυσικά του πρωθυπουργού και ως πρώην δήμαρχος δεν δικαιολογείται να μην το γνωρίζει.


Βέβαια σε αυτό το παιχνίδι του παραλογισμού έχει μπει και μία μερίδα των Μ.Μ.Ε. Ευτυχώς πολύ μικρή. Μπροστά στην επιθυμία τους να στηρίζουν τον "δικό" τους υποψήφιο, μπορούν να γράψουν και να μεταδώσουν τα πιο απίθανα πράγματα, αδιαφορώντας για την αξιοπιστία τους. 

Είναι από αυτά που λέμε...της πλάκας...

Όλοι θυμόμαστε εκείνη την αλήστου μνήμης γκάφα που μη γνωρίζοντας τις επιταγές του “Κλεισθένη” η παράταξή του εν λόγω υποψηφίου Δημάρχου, ανακοίνωσε και τα μέλη των ανεξάρτητων Τοπικών Συμβουλίων ως δικά της μέλη, με αποτέλεσμα στη συνέχεια όταν  κατάλαβε το τραγικό λάθος, να αποσύρει άρον άρον την ανακοίνωση, όπως επίσης και να κατεβάσουν την ανάρτηση..

Από την άλλη, ο νυν δήμαρχος και εκ νεου υποψήφιος, καθόλη τη διάρκεια της θητείας του ήταν απέναντι στα συμφέροντα και πάντα μαζί με τους πολίτες, οι οποίοι στον προεκλογικό αγώνα βρίσκονται κοντά του, στο πλευρό του, με τρανή απόδειξη..στις συγκεντρώσεις σε όλο το εύρος του δήμου που πραγματοποιεί η παράταξη, Νέα Πορεία για τον Δήμου Ζηρού, να λαμβάνει μηνύματα που της δίνει ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών...

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου