Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2019

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιό της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας



Το ψηφοδέλτιό της για την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας κατέθεσε σήμερα 18 Ιούνη η τοπική επιτροπή Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές στις 7 Ιούλη.


Κατά την κατάθεση του ψηφοδελτίου το μέλος του συντονιστικού γραφείου Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος βουλευτής  Νάνος Βαγγέλης δήλωσε:

«Το τιμόνι της κυβερνητικής πολιτικής που θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα είναι βαθιά καρφωμένο στο ευρωμνημονιακό πλαίσιο που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, είναι βαθιά καρφωμένο στο ευτωμνημονιο διαρκείας μέχρι το 2060, το οποίο θα στηρίξει ο νέος δικομματισμός ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες του ελληνικού κεφαλαίου των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Αυτό που κρίνεται στις εκλογές στις 7 Ιούλη είναι αν ο νέος συστημικός δικομματισμός θα είναι ισχυρός ή αν θα ανοίξει δρόμος μαχητικής αντιπολίτευσης με ενισχυμένη την αντικαπιταλιστική – επαναστατική αριστερά που θα σχεδιάσει πορεία ρήξης και ανατροπής της βαρβαρότητας που έχουν συναποφασίσει».

Τη Πέμπτη 20/6 στις 6:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας και η εκλογική διακήρυξη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου