Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2019

Στα χαρακώματα ΚΤΕΛ και Σωματείο Ταξί Πρέβεζας


Σε νέα δικαστική διαμάχη έχουν μπει το ΚΤΕΛ Ν.Πρέβεζας και το Σωματείο Ταξί Πρέβεζας.


Αφορμή για την νέα δικαστική περιπέτεια έχει σταθεί η είσοδος των λεωφορείων του ΚΤΕΛ από την Λ.Ειρήνης και στην οδό Αντιτάνων (στάση νοσοκομείου) καθώς με πρόσφατη δικαστική απόφαση που κέρδισε το Σωματείο Ταξί Πρέβεζας, δεν επιτρέπεται η στάση των λεωφορείων στις παραπάνω στάσεις. 

Οι αποφάσεις που βγήκαν μέχρι τώρα έχουν δικαιώσει το σύλλογο των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, οι οποίοι βλέπουν τεράστια απώλεια εισοδημάτων από την στάση των λεωφορείων μέσα στην πόλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το θέμα έχει απασχολήσει τόσο το δήμο όσο και την περιφέρεια, αφού είναι πάρα πολλοί οι πολίτες που έχουν κάνει έντονα παράπονα επειδή οι οδηγοί του ΚΤΕΛ δεν σταματούν πλέον μέσα στην πόλη. 

Tο πρόβλημα είναι πιο έντονο για τους δημοσίους υπαλλήλους που δουλεύουν σε γειτονικούς νομούς καθώς και όσους θέλουν να πάνε στο νοσοκομείο, αφού, ενώ πρώτα εξυπηρετούνταν με το λεωφορείο, τώρα πρέπει να πληρώσουν και ΤΑΞΙ. 

Είναι λογικό λοιπόν να παραπονείται το κοινό, αφού, οι πολίτες πρέπει τώρα αποβιβάζονται στην έδρα του ΚΤΕΛ κάτι που βεβαίως σημαίνει για τους ίδιους είτε ταλαιπωρία, είτε οικονομική επιβάρυνση αφού για να κατέβουν στο κέντρο θα πρέπει να πληρώσουν ΤΑΞΙ. 

Να αναφέρουμε πως το όλο ζήτημα ξεκίνησε από τη στιγμή που το ΚΤΕΛ μεταφέρθηκε στην νέα έδρα, έναντι κοιμητηρίου, που είχε και τεράστιο οικονομικό κόστος αφού για την μετακόμιση δαπανήθηκαν μερικά εκατομμύρια ευρώ. 

Οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν προσεχώς τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. 

Όσοι πάντως επιβιβάζονται στα Λεωφορεία δηλώνουν πως οι στάσεις επί της Λ.Ειρήνης είναι άκρως εξυπηρετικές, ενώ, η αποβίβαση τους στην έδρα του ΚΤΕΛ του ζημιώνει και οικονομικά.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ Κων. Παππά, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η μη στάση των λεωφορείων δεν γίνεται από επιλογή του ΚΤΕΛ. Ο κόσμος καλά κάνει και παραπονείται αλλά δεν οφείλεται το πρόβλημα στο ΚΤΕΛ αλλά σε συμμόρφωση με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε μετά από αίτημα του συλλόγου των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ. Επίσης μας ενημέρωσε ότι η διοίκηση κάνει ότι μπορεί δικαστικά.

Χρήστος Ανεμοζάλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου