Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2019

Περιοδεία Κώστα Μπάρκα στο Καναλάκι και αποδοχή στο πρόσωπό του !


Ο Υφυπουργός Εργασίας του Σύριζα και υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας παρέα με τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές του Σύριζα καθώς και με τον συντονιστή κ.Παπαδήμο, περιόδευσαν σήμερα στο Καναλάκι.

Ο Κώστας Μπάρκας και λόγω της αναγνωρισιμότητας εισέπραξε μεγάλη αποδοχή από πολίτες και καταστηματάρχες. Άλλωστε, με παρεμβάσεις του ίδιου, έγιναν σημαντικά έργα στην περιοχή όπως το κλειστό γυμναστήριο στο Καναλάκι, η αποκατάσταση του Αρχοντικού Βασιλά στην Πάργα κ.α. 

Να τονίσουμε πως ο Κώστας Μπάρκας καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας του και ως βουλευτής και ως υφυπουργός, επισκέπτονταν ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της εκλογικής του περιφέρειας, συνομιλώντας και καταγράφοντας τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούσαν τους πολίτες και πάντοτε προσπαθούσε να βρει λύσεις. 



Τέλος και συνοπτικά ν' αναφέρουμε πως ο Κώστας Μπάρκας υπερασπίστηκε όχι μόνο τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού από το πόστο του Υφυπουργού αλλά και τα συμφέροντα του Ν.Πρέβεζας, με μια σειρά παρεμβάσεων και πιέσεων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου