Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019

Δήλωση υποψήφιου βουλευτή Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Σπύρου Βελέντζα



Ο αγώνας δρόμου για μια πιο κοντινή συνάντηση  με τους περισσότερους συντοπίτες  στο «μίνι»  προεκλογικό 20ήμερο …ξεκίνησε!


Κρατώ το βλέμμα και την χειραψία με τους απλούς ανθρώπους της καθημερινής ζωής, που είναι ίσως η ισχυρότερη ανταλλαγή ενέργειας και σιωπηλό μήνυμα  απαίτησης, γι’ αυτό που τιμούσαν από παλιά οι άνθρωποι!

Μπέσα, ειλικρίνεια και συνέπεια  λόγων και πράξης, για μια πιο δίκαιη κοινωνία, δίπλα στα προβλήματα του καθενός και της κάθε μέρας!

Αυτό το  βλέμμα και αυτήν την χειραψία κρατώ καθημερινά στο μυαλό μου,  κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τους πολλούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις στο μυαλό και χωρίς ιδιοτέλειες! Αυτή η χειραψία και αυτό το βλέμμα, δεν αντικατοπτρίζουν αυτονόητα την  επιλογή των πολιτών ως ψηφοφόρων, αλλά είναι σημάδι ισχυρού πολιτικού πολιτισμού και σεβασμού στον άλλον, στην διαφορετικότητα, στην άλλη επιλογή χωρίς τα ύποπτα και εμβόλιμα μίση και πάθη που διαιρούν και σβήνουν σύνθετες επιλογές των ανθρώπων για τα πραγματικά δίκαια και συμφέροντά μιας κοινωνίας!

Πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο πεδίο μόνο, μπορεί να χαραχθεί πολιτική και να υποστηριχτούν τα αιτήματα των πολιτών, ανεξαρτήτως ιδεολογικών, κομματικών και λοιπών «ταυτοτήτων» που κουβαλά ο καθένας βαθιά στο …«σεντούκι» του!

Για αυτούς τους ανθρώπους που σφίγγουν το χέρι, δηλώνω συνεχές παρόν, στέκομαι δίπλα και τώρα και μετά τις εκλογές, σπάζοντας όρια, ταμπού  και στενάχωρες ταυτότητες, όπως έπραξα σε όλη μου τη ζωή, την προσωπική, επαγγελματική, και κοινωνική με τους συμπατριώτες μου, τους γνωστούς και άγνωστους  φίλους και  φίλες μου!

Η πολιτική είναι χρέος γι’ αυτούς που την τιμούν και ηθικό όφελος μόνο για την …ψυχή τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου