Μία άκρως τιμητική διάκριση για το τυροκομείo Μπάφας Γεώργιος "ΚΡΥΣΤΑΛΛΙ"!
Συγκεκριμένα σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο εστιατόριο του Παρισιού η φέτα"ΚΡΥΣΤΑΛΛΙ" κατέκτησε τη ΠΡΩΤΗ θέση ανάμεσα σε 100 μπιστρό τυριά που έλαβαν μέρος!
"Μία διάκριση πού μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη τη δουλειά μας"!
*Η εταιρεία "ΚΡΥΣΤΑΛΛΙ" ιδρύθηκε το 1965. Από τότε μέχρι σήμερα παρασκευάζει παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα από αγνό γάλα της περιοχής της Άρτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου