Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Λογική Επιστρέφει, Ο Χριστοδουλάκης, τα Πολιτικά Συλλεκτικά Κορίτσια και ο κ.Καλαμποκάς

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ...

Μια μοναδική προεκλογική συγκέντρωση επεφύλαξε σήμερα το βράδυ το ΚΙΝΑΛ, η οποία συνδυάστηκε με την ομιλία του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη αλλά και με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ για το Ν.Πρέβεζας.

Μεταδίδει ο απεσταλμένος μας, Jason Bourne 

Μια προεκλογική συγκέντρωση που δεν θύμιζε σε τίποτα τις καλές προεκλογικές συγκεντρώσεις του παρελθόντος, αφού, όπως έχω ξαναπεί, η προεκλογική περίοδος που διανύουμε για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, είναι του τύπου "να τελειώνει" για να προγραμματίσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. 



Στο δια ταύτα, την προεκλογική συγκέντρωση συντόνιζε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Θεόφιλος Κετίκογλου όπου έπειτα τον σύντομο χαιρετισμό του, στο βήμα για την προεκλογική του ομιλία  ανέβηκε ο γραμματέας του Κινήματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης ο οποίος σαν άλλος Κωνσταντίνος Αργυρός συνεπήρε το κοινό που παρακολουθούσε και ξεσπούσε σε χειροκροτήματα κάθε φορά που ακούγονταν το όνομα ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Στην ομιλία του ο νεαρός Χριστοδουλάκης, μίλησε για το κοινωνικό έργο του ΚΙΝΑΛ αλλά και για το μεταρρυθμιστικό έργο στην κοινωνία μέσω του προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής. 




Στη συνέχεια, ο κ.Κετίκογλου κάλεσε κατ΄αλφαβητική σειρά τους υποψήφιους Βουλευτές για έναν σύντομο χαιρετισμό. (Οι ομιλίες των οποίων θα αναρτηθούν σε νεότερη ανάρτηση). 

Οι υποψήφιο είναι: Παναγιώτα Αποστόλου, Κων/νος Κωνής, Κατερίνα Παππά και Χρήστος Πεπόνης. 





Κάποιοι στην αποψινή συγκέντρωση έκαναν λόγο για λαοθάλασσα, την απάντηση όμως την έδωσε ο κύριος με τα Καλαμπόκια ο οποίος σε ερώτηση του συνεργάτη μας πόσες παραπάνω ρόκες πούλησε σήμερα, λάβαμε την αφοπλιστική απάντηση ΚΑΜΙΑ...


Από την άλλη, πολλά ήταν τα πολιτικά συλλεκτικά κορίτσια, συλλεκτικά εξαιτίας των πολιτικών τους πεποιθήσεων, τα οποία μάλιστα μοίραζαν το φυλλάδιο του κινήματος σε ντόπιους, περαστικούς και τουρίστες συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των ποσοστών του κινήματος στον τόπο..







Τέλος, ο κ.Κετίκογλου κάλεσε το πολυπληθές κοινό να αποχωρήσει ησύχως 

Ακολουθεί αδιάψευστο, άχαστο φωτογραφικό υλικό  












































THE END

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου