Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βαγγέλης Ροπόκης..με θετικό πρόσημο η παρουσία του


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πέρασαν και ανήκουν πλέον στο παρελθόν. "Η επόμενη μέρα είναι εδώ".


Το PrevezaBest, στον απόηχο των εκλογών, παρουσιάζοντας κάποιες από τις υποψηφιότητες, θα επιχειρήσουμε, ν' αναλύσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Την αρχή κάνουμε με τον επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Ανατροπή" Βαγγέλη Ροπόκη...

Στην αρχή και θεωρώ πως είναι κοινώς αποδεκτό - για αυτούς που βεβαίως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα - δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν πίστεψαν ίσως ούτε για μια στιγμή, πως ο Βαγγέλης Ροπόκης θα καταφέρει να κάνει συνδυασμό. Πρώτη και μάλιστα πανηγυρική διάψευση.

"Ο Βαγγέλης Ροπόκης είναι λαγός του Μπαίλη", Δεύτερη επίσης πανηγυρική διάψευση, όποιος μάλιστα το ισχυρίζονταν αυτό, καλύτερα να αλλάξει κατηγορία συζήτησης. 

"Ο Βαγγέλης Ροπόκης ακόμα και αν κάνει συνδυασμό στο τέλος δεν θα φτάσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος", Τρίτη διάψευση

"Ο Βαγγέλης Ροπόκης στην κούρσα των εκλογών θα τερματίσει τελευταίος" αυτό και ήταν μια πανηγυρική διάψευση...

Τα παραπάνω και πολλά άλλα ακόμη, καταγράφονταν από τους ειδικούς - τοπικούς πολιτικούς αναλυτές εκλογολόγους διάφορων πολιτικών καφενείων....

Ο ίδιος, τους διέψευσε σε όλους τους τόνους, ενώ, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως έκανε επίδειξη δυνάμεων, αφού τελικώς τερμάτισε 4ος με 2.371 ψηφοδέλτια και έχοντας το 13,09%, μπροστά από τις παρατάξεις που υποστήριζαν Σύριζα και ΚΚΕ. 

Προφανώς, αν πρέπει να βάλουμε ένα πρόσημο στην εκλογική παρουσία του Βαγγέλη Ροπόκη, αναμφίβολα αυτό είναι το θετικό πρόσημο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου